witam! mam 27 lat waze 88kg przy wzroscie 176cm ! kupilem Hyperdrive 3.0 + i mam zamiar zaczac trenowac ! problem polega na tym ze nie mam kiedy chodzic na silke ze wzgledu na prace ! pomoglby mi ktos ulozyc mi odpowiednia diete i program cwiczen w warunkach domowych?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
aha chcialem zaznaczyc ze interesuje mnie pozbycie sie tluszczu z brzucha i okolicy klatki piersiowej !
...
Napisał(a)
Cwiczenia najlepsze aerobowe, begaj duzo najlepiej rano przed sniadaniem, wieczorem tez mozesz biegac, bieganie pomoze ci zrzucic brzuch, mozesz tez chodzic na spacery , tylko spacer musi byc dlugi i nie isc powoli tylko w srednim tempie! :)
Rodząc się płakałeś,
A wszyscy wokół się śmiali..
Żyj umierając,
Śmiej się aby nad tobą Płakali!
...
Napisał(a)
a co z hyperdrivem? stosowac go? pomoze cos czy generalnie jest zbedny? w domu robie pompki i cwicze hantlami 10kg ! jakies wskazowki jak poprawic wizerunek klatki piersiowej? cycuchy mi troche urosly z braku ruchu !
...
Napisał(a)
jezeli nie ma diety to nie ma o czym rozmawiac.
Po pierwsze ankieta.
Po drugie dieta.
Po trzecie trening.
Dopiero po czwarte - suplementacja.
Po pierwsze ankieta.
Po drugie dieta.
Po trzecie trening.
Dopiero po czwarte - suplementacja.
...
Napisał(a)
sorki ale jestem swierzy w tym temacie ! jaka ankieta? jak odpowiednio uloze diete dla siebie? czytam na forum czytam i nie wiem od czego zaczac i jak zrobic by bylo dobrze !
...
Napisał(a)
Qba :
Zacznij od postów podwieszonych . Nie zapominaj że tłuszcz nie spala się miejscowo tylko równomiernie z całego ciała. Na forum znajdziesz mnóstwo schematów i przykładów jak ułożyć dietę i trening. Co do suplementacji .. stosuję się ją tylko gdy jest zastuj i fat nie chce lecieć.. a to ma miejsce w końcowej fazie walki z tłuszczem . Bądź aktywny jedz zdrowo ~~ na dobry początek .
Powodzenia
Zacznij od postów podwieszonych . Nie zapominaj że tłuszcz nie spala się miejscowo tylko równomiernie z całego ciała. Na forum znajdziesz mnóstwo schematów i przykładów jak ułożyć dietę i trening. Co do suplementacji .. stosuję się ją tylko gdy jest zastuj i fat nie chce lecieć.. a to ma miejsce w końcowej fazie walki z tłuszczem . Bądź aktywny jedz zdrowo ~~ na dobry początek .
Powodzenia
Gdyby więcej było słonecznych dni... Nie umielibyśmy radzić sobie z tymi pochmurnymi.
...
Napisał(a)
Tkanki tłuszczowej nie spala się miejscowo. Tłuszcz schodzi z całego ciała w pierwszej kolejności z miejsc gdzie jest najmniej ubity i nie masz możliwości sterowania tym procesem. W warunkach domowych można ułożyć całkiem fajnie treningi, zajrzyj do działu 'trening w warunkach domowych' i zobacz co Mawashi pisze na ten temat. Bieganie jak najbardziej, ale samo aero jest średnim sposobem na pozbycie się tłuszczu. a początku oczywiście jest OK, puki nie złapiesz odpowiedniej formy. Jak już będziesz w lepszym stanie, to zainteresuj się HIITem.
Jeśli chodzi o odżywianie, to zajrzyj do linka który mam pod postem - 10 wskazówek żywieniowych - i zastosuj się do tego co tam jest napisane. Nie musisz układać diety i liczyć kcal. Wystarczy 10 wskazówek.
Hyperdrive powieś na choinkę, nie jest Ci teraz potrzebny.
Jeśli chodzi o odżywianie, to zajrzyj do linka który mam pod postem - 10 wskazówek żywieniowych - i zastosuj się do tego co tam jest napisane. Nie musisz układać diety i liczyć kcal. Wystarczy 10 wskazówek.
Hyperdrive powieś na choinkę, nie jest Ci teraz potrzebny.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!