Witam, jestem nowy na forum, więc na wstępie chciałbym się z wszystkimi przywitać:)
Mam problem mianowicie mój brzuch w pasie wynosi 101cm, waga 91kg. Mój wiek to 19 lat, wzrost 191cm, jest on na tyle widoczny, że przeszkadza mi to.
Moje pytanie co robić żeby zrzucić 10cm, a nie mieć zwisającej skóry?
Nie radziłem sobie w ogóle z ułożeniem diety, nie ogarniam co i jak w niej.
Zacząłem chodzić na siłownie, stąd pytanie, mógłby mi ktoś pomóc ułożyć dobry plan na redukcję?
Chodzę również na basen raz w tygodniu, czasem też biegam, a od września wracam na treningi sportów walki, tym razem próbuję się w MMA.
Jest ktoś w stanie mi pomóc? Z góry dziękuję za każdą cenną radę i pomoc w temacie:)
Zmieniony przez - Mateolpf w dniu 2013-07-24 23:47:12
Mam problem mianowicie mój brzuch w pasie wynosi 101cm, waga 91kg. Mój wiek to 19 lat, wzrost 191cm, jest on na tyle widoczny, że przeszkadza mi to.
Moje pytanie co robić żeby zrzucić 10cm, a nie mieć zwisającej skóry?
Nie radziłem sobie w ogóle z ułożeniem diety, nie ogarniam co i jak w niej.
Zacząłem chodzić na siłownie, stąd pytanie, mógłby mi ktoś pomóc ułożyć dobry plan na redukcję?
Chodzę również na basen raz w tygodniu, czasem też biegam, a od września wracam na treningi sportów walki, tym razem próbuję się w MMA.
Jest ktoś w stanie mi pomóc? Z góry dziękuję za każdą cenną radę i pomoc w temacie:)
Zmieniony przez - Mateolpf w dniu 2013-07-24 23:47:12