Szacuny
0
Napisanych postów
9
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
75
Siemka! Mam na imię Radek Skonieczny, 26 lat skończone w tym roku, jeśli chodzi o wzrost 182 cm i aktualnie 87,8kg.
Jestem w trakcie 4 tygodnia budowania masy, celem jest nabudowanie jak najwiecej nie ulewając się, co niestety przy każdej masie robiłem. Szybkie dodawanie jedzenia, dojadanie na boku BO I TAK MASA nie jest kluczem do sukcesu i nikomu tego nie polecę. Teraz jest jasny cel w głowie, wszystko poukładane i lecimy :)
Szacuny
0
Napisanych postów
9
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
75
Co do aktywności nie ma tragedii, lecz bywało lepiej.
Dzisiejsze ważenie pokazało 89 kg, czeka mnie wesele wiec makro trochę nie będą się zgadzały, lecz bez szaleństw haha miłego dla wszystkich!
Szacuny
0
Napisanych postów
9
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
75
Hej hej! Dzisiaj standardowo pobudka 3:30, odczuwałem lekkie zmęczenie wiec w pracy dospalem i po południu wjeżdża PUSH. Zregenerowany i gotowy wiec musi być mocno :) dobrego dnia wszystkim oraz jak to mawia Hunter Labrada WIN THE DAY!
Szacuny
0
Napisanych postów
9
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
75
Hej hej! Od wczoraj wprowadzone lekkie zmiany, + 50WW/ 10 FAT W DT oraz DNT, cardio bez zmian.. lubię je kręcić i dodatkowo psychicznie łatwiej gdy wiem że jestem w ciągłym gazie. Samopoczucie okej, sen i cała reszta również gra jak należy. Weekendowe zawody NPC nakręciły jeszcze bardziej. Dobrego dnia!
Szacuny
0
Napisanych postów
9
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
75
erwinoos
bede śledził, aczkolwiek zdecydowanie czesciej sie musisxz udizelać
Jak wyglada plan trenigowy?
Trenuję systemem PPL, ja akurat każdy tydzień zaczynam od legs dzień przerwy i lecę pull, push itd itd
W takim razie skoro ktoś to czyta, będę częściej się tutaj odzywał! :)
Szacuny
0
Napisanych postów
9
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
75
arturl1986
Dużo tego cardio masz na masie
No 7x chciałbym zachować, jedynie może z czasem zejść na mniejszy czas sesji cardio. Chcę możliwie długo utrzymać jak najlepszą jakość sylwetki, jak najlepsza wrażliwość insulinową. Trener czuwa :p