"Ból to cena jaką płacimy za siłę"
...
W moim miescie i w okolicach slyszalem troszke opowiesci o gosciach, ktorzy cwicza tylko na silowni i celowo robia sobie kalafiory, slyszalem o dwoch sposobach, jedni bili sie twardymi laczkami po uszach a inni wkladali ucho miedzy dzrzwi a futryne:)Do tego oczywiscie bluza z pitbullem i jazda na balety wzbudzac respekt. Spotkaliscie sie z takimi sytuacjami u siebie w miejscowosciach, mozna sie troszke posmiac:]
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
PSDW, wspomniani milosnicy kalafiorów powinni sięgnąć po bardziej wyraźne "elementy"...Elastyczna tasma mocująca warzywa do głowy-i mamy naprawde imponujący widok
Zmieniony przez - PITTT w dniu 2006-03-01 17:45:37
Gory upajaja.Czlowiek uzalezniony od nich jest nie do wyleczenia.Mozna pokonac alkoholizm,narkomanie,slabosc do lekow.
Fascynacji gorami nie można.
...
Ale niektórzy to mają nasrane w głowach

SW to w 1% umiejętności, a w 99% ciężka praca.
...
szkoda, że u mnie takich nie ma
tego typu ludzie stawiają tylko na wygląd. chcą budzić respekt bez ciężkiej pracy.
masz soga za poprawe humoru
Pozbądź się strachu i niepewności.
Pomyśl, że najwyżej możesz umrzeć...
...
Znam znam. U mnie na silce jest taki typo,co ciagle w koszulkach bjj i vale tudo sie wozi. Na klate ze 120 i kalafiorek made by "drzwi corporation".Zaczynalismy bjj razem,on po miesiacu odpadl i teraz rozpowiada jak to ciagnie"wałachy". Zastanawia mnie to czy mnie nie pamieta czy poprostu pali glupa zeby wyjsc z twarza.
Jest tez pelno koleszkow w bluzach/koszulkach manto.Krew zalewa,jak bylem mlodszy,3-4 klasa LO to sie wpienialem maksymalnie na to,teraz mi juz przeszlo
.
Jest tez pelno koleszkow w bluzach/koszulkach manto.Krew zalewa,jak bylem mlodszy,3-4 klasa LO to sie wpienialem maksymalnie na to,teraz mi juz przeszlo
.Grappling
...
...
Qrna, ale żeby drzwiami......
-=SFD FIGHT CLUB=-
-=BJJ PSYCHO=-
POZDRAWIAM
NAJCZYSTSZĄ FORMĄ ROZWIĄZYWANIA KONFLIKTÓW, JEST WALKA!
...
ta sama parafia: goscie, którym biały pasek nie zdążył jeszcze minimalnie pszarzeć, naszywają sobie na gi jakies tam szpanerskie naszywy itepe. tatuują się po łapach bojowymi dziarami. i myslą (?) że to kogos ruszy
...
A co do bluz, znam jednego goscia, co mial powazny wypadek, uszkodzil kregoslup i nie moze podnosic ciezarow wiekszych niz 5kg, nigdy nic nie trenowal a na balety zaklada bluze vale-tudo. Chlopak troszke nie mysli, niech sie znajdzie jakis typ, co podje troszke tabletek i bedzie sie chcial z nim sprawdzic, a tu lipa, skonczy na wozku i wyjda mu bluzy vale-tudo
"Ból to cena jaką płacimy za siłę"
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
ANTONIO TARVER VS BERNARD HOPKINS?!
Następny temat
Krzysztof Piekarz