Ćwiczę 3x w tygodniu wszystkie partie mięśniowe z dużą intensywnością. Czy 3xtydzien to za dużo czy jest OK? Bo kumpel mi mówił że przy takiej intensywnośći mięsnie mi nie zdąża się zregenerować
...
Napisał(a)
Witam!
Ćwiczę 3x w tygodniu wszystkie partie mięśniowe z dużą intensywnością. Czy 3xtydzien to za dużo czy jest OK? Bo kumpel mi mówił że przy takiej intensywnośći mięsnie mi nie zdąża się zregenerować
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
o kurcze zapytaj wróżki może odpowie!!! :P heh
chłopak a skąd ktokolwiek moze to wiedziec jak nie wstawiałeś ani planu ani ankiety????
spytaj kumpla może on wie skoro tak radzi co zmienic...
chłopak a skąd ktokolwiek moze to wiedziec jak nie wstawiałeś ani planu ani ankiety????
spytaj kumpla może on wie skoro tak radzi co zmienic...
Be the best version of You!!!
...
Napisał(a)
Mój plan:
Biceps: Uginanie ramio z hantelkami 3x10 oraz sztangą łamana 3x10.
Triceps i klatka: Wyciskanie sztangi na prostej ławce 3x10 i prostowanie ramion na maszynie siedząc 3x10
Brzuch: Brzuszki 3x30 + brzuszki skośne 3x30
Nogi:Prostowanie nóg na maszynie siedząc 3x10 i przysiady ze sztangą za głową 3x10
Plecy:Unoszenie tulowia z opadu 6x10
Barki:Wyciskanie sztnagielek 3x10 i arnoldki 3x10
Biceps: Uginanie ramio z hantelkami 3x10 oraz sztangą łamana 3x10.
Triceps i klatka: Wyciskanie sztangi na prostej ławce 3x10 i prostowanie ramion na maszynie siedząc 3x10
Brzuch: Brzuszki 3x30 + brzuszki skośne 3x30
Nogi:Prostowanie nóg na maszynie siedząc 3x10 i przysiady ze sztangą za głową 3x10
Plecy:Unoszenie tulowia z opadu 6x10
Barki:Wyciskanie sztnagielek 3x10 i arnoldki 3x10
...
Napisał(a)
to robisz 3x w tygodni rozumiem tak? wstaw ankiete antek bo nie wiem co ci odp....
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
no kurde pierwszy dzięn na sfd :) i nie ogarnięty jestem do końca. NapiszęCi jak wezmę przemieże wszystkie obwody itd. ok?
Poprzedni temat
FBW na mase
Następny temat
Życie jest zbyt krótkie, żeby umrzeć małym... pomóżcie! :D
Polecane artykuły