Raz w tygodniu??
...
Napisał(a)
no tak ale czy raz w tygodniu kazda partie cwicczyc .. czy to ma sens w ogóle??
...
Napisał(a)
skoro chcesz robic mase miesniowa to raz w tygodniu zupelnie wystarczy jezeli bedziesz trzymał dobra miche do tego to masa miesniowa pojdzie
...
Napisał(a)
Rozumiem Cię ale obawiam się tego gdyż przez 4miesiące dotychczasowego trenignu czuli 3x tydzien Masa jakoś wzrastała a nie chce żeby byla taka sytuacja że cwicze 2 miechy kolejne bez rezultatów:(
...
Napisał(a)
Czyli tak raz w tygodniu porządnie ale PORZĄDNIE wyćwiczyć sie na siłce tak? i wpiepszaćduzo rzeczy bogatych w białko?
...
Napisał(a)
nalepiej 3 serie w powtorzeniach 10,8,6 z dokladanym ciezarem w kazdej z nich Na kazda partie miesniowa 3cwiczenia najlepiej jakby trening trwal max 1h + 10minut rozgrzewki
...
Napisał(a)
yhy ok a jak już jesteś to co ze spalaniem łuszczu. Jeśli chdozi o mnie to teraz latam 40minut na bierzni interwałem wystarczy?
...
Napisał(a)
przy tej wadze i wzroscie to chyba tłuszczu nie masz z duzo a interwaly zmniejsz do 30 min bo nie zlapiesz tej masy ! 2*w tyg max Pamietaj ze wbrew pozorom miesnie rosna gdy odpoczywaja! nie ja to wymyslilem.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
FBW na mase
Następny temat