Jeżeli chcę mieć fajna sylwetkę to co mam robić? trening na rzeźbę?,czy co?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Fajną to pojęcie względne - komuś się podobają karki ,komuś wyżyłowani goście. Nie wiem napisz coś więcej - wrzuc zdjęcie - podaj ile masz lat wypełnij ankietę.
Wzrost:
Cel do osiągnięcia:
Staż:
Aktywność fizyczna:
Napisz swoją dietę. Poczytaj posty podwieszone w dziale odżywianie i tutaj też. I dopiero zakładaj nowe tematy ,Ok? Bo inaczej mały bałagan się robi.
Wzrost:
Cel do osiągnięcia:
Staż:
Aktywność fizyczna:
Napisz swoją dietę. Poczytaj posty podwieszone w dziale odżywianie i tutaj też. I dopiero zakładaj nowe tematy ,Ok? Bo inaczej mały bałagan się robi.
Cierpliwość to piękna sprawa
...
Napisał(a)
Waga:50
Wzrost:160
Cel: sylwetka
Staż: 3 tyg "planu dla początk..."
Aktywność fiz.: 2-3x piłka nożna ( nie to,ze sobie kopie,tylkogram w klubie)
Waga:50
Wzrost:160
Cel: sylwetka
Staż: 3 tyg "planu dla początk..."
Aktywność fiz.: 2-3x piłka nożna ( nie to,ze sobie kopie,tylkogram w klubie)
...
Napisał(a)
ale jeżeli chce mieć fajną sylwetke to co mam robić? na co trening? zależy mi głównie na brzuchu i klacie
...
Napisał(a)
Najlepiej w twoim przypadku byłoby gdybyś kontynuował trening Mawashiego i dodał a6w/abs2.
...
Napisał(a)
najlepiej zrób trening FLEXA, nie potrzeba sprzętu, jedyna wada: trwa 3 miechy
w moim przypadku jak trenuję siady mniej niż 2x w tygodniu to mnie kolana swędzą - VooDa
...
Napisał(a)
FLEXA tak na poczatek to nie radze, bo miesnie brzucha przyzwyczaaisz do takeigo wysilku, ze CI pozniej ABs i A6W nie pomoze;P
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!