na cykl posiadam Animal -stak ,animal m-stak ,Animal pak,Animal pump, cm3 trec ,bcaa olimp explode,omega 3,l-carnityne trec, blonnik optimum,whey prostar ultimate nutrition,uni-liver universal,magnez,lecytyna,beta karoten myslałem aby zaczać brac to tak; rano na czczo miarka bcaa i 6 kaps cm3 po sniadaniu pak, 4 tab uniliver,magnez,betakaroten ,po 2 posilku 3 tabl uniliver,lecytyna omega 3 przed treningiem i teraz nie wiem jak to pogodzic czy wzasć najpierw 45 min przed animal staka i i 20 min puzniej pumpa plus bcaa czy inaczej ? po treningu bcaa, 6caps cm3 magnez, 20 min puzniej bialko plus jakies wegle godz puzniej posilek po nim 3 tabl uniliver,lecytyna,omega3, i teraz jak tutaj wstawic carnityne i blonnik ??? a może ktos jeszcze inaczej to widzi ile brac caps dziennie cm3 ? i czy po staku zrobic przerwe tydz jak zaleca producent cyz odrazu walic m-staka prosze o korekte i pozdr
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Animal -stak -saszeta przed snem
animal m-stak-saszetka rano po sniadaniu
Animal pak-do sniadania
Animal pump-przd treningowo tylko
cm3 trec-codziennie 4capsy rano
bcaa olimp explode 10-20g prezd treningowo
omega 3- 2-3 rano lub przed snem
l-carnityne trec 3g na 2h przed treningiem
blonnik optimum do posilkow
whey prostar ultimate nutrition wg brakow
uni-liver universal 10-20g po treningowo
magnez przed,po treningu lub przed snem
lecytyna 3g 1h przed treningowo
beta karoten pomiedzy posilkami
animal m-stak-saszetka rano po sniadaniu
Animal pak-do sniadania
Animal pump-przd treningowo tylko
cm3 trec-codziennie 4capsy rano
bcaa olimp explode 10-20g prezd treningowo
omega 3- 2-3 rano lub przed snem
l-carnityne trec 3g na 2h przed treningiem
blonnik optimum do posilkow
whey prostar ultimate nutrition wg brakow
uni-liver universal 10-20g po treningowo
magnez przed,po treningu lub przed snem
lecytyna 3g 1h przed treningowo
beta karoten pomiedzy posilkami
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/
...
Napisał(a)
Witam dziekuje za rozpisanie ,ale może ktoś widział by to inaczej ? prosze o sugestie
...
Napisał(a)
TomQ to specjalalista w tym fachu więc nie ma tu co sugerować inaczej.
...
Napisał(a)
Tak tylko nie pasuje mi tu cos ,ze cm3 tylko 4 kaspy sa rozpisane a powninno przyjmowac sie 4 kapsy 3x dziennie i ten stak zawsze przed treningiem bralem ? jak to widzisz ?
...
Napisał(a)
dobrze jest bo animal ma też w sobie kreatynę, a dzienna dawka przyswajalna to 10g, raczej animal pump bierze się przed treningiem
Zapomnij o jutrze, Bóg drwi z naszych planów.
...
Napisał(a)
tak animal pump przed treningiem to oczywiste ale mnie chodzi o animal staka ,ze zawsze bralem 45 min przed treningiem i wiem ,ze pump tez ma krete ale moze ziwkszyc cm3 chociaz do 8 capsow dziennie poniewaz mam za soba juz z 8 cylki kreatynowych jak nie lepiej co o tym myslisz ?
...
Napisał(a)
myślę ze to bez sensu, więcej kreatyny nie znaczy lepiej
Zapomnij o jutrze, Bóg drwi z naszych planów.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Zestaw na ostra mase, co myslicie ?
Następny temat