witajcie!! zaczolem przygode z silownia miesiac temy:P.Lecz trening sie okreslal do 1h 3 razy w tyg(tak mi doradzili na pocztek).Od 1 listopada chce sie zapisac juz na profesionalna silownie w S-c.Chcial bym prosic o trening na 5 dni w tyg?:),z gory dzieki.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
https://www.sfd.pl/temat104858/
wiem ze do świąt chcesz być 120 kilowym kilerem ;-P ale skoro dopiero od miesiąca bawisz sie z cięzarami to polecam zacząć od początku i od podstaw. 5 treningów zaszkodzi a nie pomoże :) zrób sobie 2-3 miesiace wstępu :)
wiem ze do świąt chcesz być 120 kilowym kilerem ;-P ale skoro dopiero od miesiąca bawisz sie z cięzarami to polecam zacząć od początku i od podstaw. 5 treningów zaszkodzi a nie pomoże :) zrób sobie 2-3 miesiace wstępu :)
...
Napisał(a)
hm ogulnie nic niemam do 120 kg:P ale niechce miec tego za***nego tluszczu:(.
...
Napisał(a)
cwiczac silowo na silowni - majac odpwiednia diete [masowa] nie spalisz tluszczu-. tluszcz spalamy dzieki treningowi AEROBOWEMU - mozesz go robic na koniec kazdej sesji treningowej po 15 minut
...
Napisał(a)
hm czyli piec razy w tygodniu pakowni i np:Sobota stoper rowerek itp........ podobno z tluszczu robia sie miesnie i to dos szybko?.
...
Napisał(a)
steper a nie stoper-
z tlsuczu robia nie miesnie.--- nie da sie Zmienić tłusczu w miesnie.
mozna spalic tlszucz, wyrabiaja tk miesniowa
z tlsuczu robia nie miesnie.--- nie da sie Zmienić tłusczu w miesnie.
mozna spalic tlszucz, wyrabiaja tk miesniowa
...
Napisał(a)
Postaraj się też o dietę redukcyjną.
Były moderator Sceny MMA i K-1 oraz elita SFD.
...
Napisał(a)
jak narazie ja cwicze 6 razy w tyg i mam za***iste wyniki w sile jak i w przyroscie
mam plan od osoby ktora tym planem cwiczy juz 2 lata i jak dla mnie super efekty ;] w dwa lata 160 kg na klate

cwicz cwicz a bedziesz wielki :)
moja silownia
http://www.sfd.pl/temat167019/
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
dwa lata ciwczy tym planem ??? jednym bez przerwy?! :-%
Life could be so much easier, if we just could look at the source code
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!