Witam... niestety musze zakladac 2 taki temat bo w innym nikt nie odpowiada... > https://www.sfd.pl/Prostujemy_swoje_plecy-t150514-s54.html#post7 < Mam pytanie dotyczace twojego postu o prostowaniu plecow... czy chodzac na silownie w wieku 16 lat cwiczac a6w na brzuch i na plecy : wioslowanie,sciaganie drazka wciagu gornego do karku,sciaganie drazka wciagu gornego do klatki poprawiam czy pogarszam swoja wade kregoslupa?? ps teraz zaniedlugo bede zmienial trening bo a6w zaniedlugo juz skoncze i zmienie na abs2 a na plecy dam podciaganie zamiast scigania drazka do karku i klaty...Prosze o odp... a i jeszcze chcialem dodac ze mam zamiar dodac po kazdym treningu na silowni te zwisy na drazku...moge rowniez cos z kregoslupem robic w domu... jestem otwarty na wasze sugestie
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
skolioza... nic takiego powaznego nie mam... mialem odstajace lopatki i jedna reke wysunieta ale lopatki sie juz schowaly a ta reka raczej juz nie bedzie prosciej tak mi lekarz powiedzial... bo nie bardzo jest jak wyprostowac reke 

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Jak nabrac masy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Następny temat