Szacuny
0
Napisanych postów
32
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
207
Witam! Zwracam sie do was specjalistow w dziale odzywiania i suplementow o rozpisanie odzywek ktore ponizej wymienilem. Mam 20 lat 183 cm wzrostu , waze 60 kg , zalezy mi na nabraniu masy miesniowej. Moja dieta nie jest zbyt bogata gdyz mieszkam w irlandii a lipa tu z jedzeniem , staz to ok. rok czasu z przerwami. Nie pytajcie o nic wiecej tylko poprostu rozpiszcie te odzywki jesli mozecie .
Pozdrawiam !
L-glutamine, Uniwersal mino 3001, kreatyna uniwersal, trec mas xxl, dibencozide, special two witaminy 90,d-ribose, zma, glukozamina, tribulus trec, testosterol, white protein trec
Szacuny
9
Napisanych postów
1100
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
14043
Same odzywki nie zbuduja Ci masy tak więc jeśli piszesz ze w Irlandi lipa z zjedzeniem to lepiej sprzedaj je i nie zawracaj sobie głowy .
Jak sie chce to sie diete ładnie skomponuje a suple to tylko uzupelnienie..
Do w/w produktów rozpiski są nalezy tylko wpisać nazwe produktu do wyszukiwarki i znajdziesz Zadna sztuka !
Szacuny
1
Napisanych postów
126
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
2952
hehe wiesz co lepiej zajmij sie odzywianiem i treningiem a nie suplami bo one wszystkeigo nie daja, poczytaj na ich temat bo wydalbym lepiej te pieniadze a jesli chcesz wydawac kase na marne to twoja sprawa
Szacuny
106330
Napisanych postów
378364
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1711716
jeśli nie możesz trzymać diety to większość tych supli nie wiele ci da np dibencozide działa przede wszystkim na apetyt a skoro nie masz diety t opo co to brać zostaw gainera i pij 3 razy dziennie pomiędzy posiłkami aminki wtedy gdy masz duże przerwy poniędzy posiłkami i glutamina 4*5 gr dziennie rano przed treningiem po trenngu przed snem witaminy do śniadania i kolacji i postaraj się szamać zdrowo
Szacuny
11
Napisanych postów
8571
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
90813
Stary co ty pier...isz. Mieszkam w Anglii kilka lat i jakos na jedzenie nie narzekam. Twarog, cyce z kuraka, ryze, makarony, wiec nie mow ze produktow brak, w kazdym sklepie kupisz. Poczytaj arty w odzywianiu, uloz sobie diete pod siebie, a potem pytaj o rozpiske supli. Rob wszystko z glowa, krok po kroku, a beda efekty. Dla mnie polowa z twoich supli to go.no.
Szacuny
0
Napisanych postów
32
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
207
BOSHEEEEEE CZYTANIE ZE ZROZUMIENIEM. Prosilem o rozpisanie odyzwek, a nie o wasze zlote mysli : O. Nie chcesz rozpisac odzywek ? nie odzywaj sie w tym temacie . Odzywki juz kupilem wiec nie sapcie, ze co to wy byscie nie zrobili. Mam hajs to sobie nie musze zalowac. To nie polska ze sie na kreatyne miesiac odklada :D POZDRO
Szacuny
7
Napisanych postów
1406
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
18410
jak ty taki pogadaty to żarcia sobie dobrego kup a nie piszesz ze w irlandii cięzko się dobrze odzywiac czy cos w tym stylu!!!
każdy powyzej ma racje
pzdr
Jeśli w kulturystyce jest jakaś magia, to jest to magia walki ponad granicami.
To magia ryzykowania wszystkiego dla marzeń, których nie dostrzega nikt poza tobą.
NIE CHCE SOG-ów!!!