Witam, mam pytanie jaki profil stalowy jest najlepszy do zrobienia modlitewnika i lawki? Chodzi mi zeby przytrzymalo min. 250kg. Znajomi mowia ze 40x40x2 spokojnie starczy, ale niechce mi sie wierzyc, licze na pomoc. Pozdrawiam.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Daj 50x50x3 to będziesz spokojny
I żeby spawy były dobre, bo czasami metal wytrzyma a spaw pie*dolnie 

░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂
Il███████████████████
◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.
:'-(
...
Napisał(a)
40x40x2 spokojnie starczy.
ja osobiscie dalbym 50x50x2 i wsuwkedo lawki 45x45
wg mnie nie oplaca sie doplacac do 50x50x3
no chyba ze wazysz 150kg i wyciskasz 250+:D
ja osobiscie dalbym 50x50x2 i wsuwkedo lawki 45x45
wg mnie nie oplaca sie doplacac do 50x50x3
no chyba ze wazysz 150kg i wyciskasz 250+:D
...
Napisał(a)
Jeśli chcesz ma do sprzedania tanio modlitewnik do ławki marbo. Dorobisz ławkę o tych samych wymiarach i będzie pasował.
...
Napisał(a)
Liczylem ze za 1m profilu dam ok. 11pln/ ojciec dawal za 40x40x2 - 9,50pln/ na lawke i modlitewnik wyjdzie mi 10m, ok. 150pln z elektrodami, wiec nie oplaca mi sie kupywac lawek i modlitewnikow oddzielnie :) Jak myslicie czy 50x50x2 czy 60x40x2??
...
Napisał(a)
sasiadxxx spaw praktycznie nigdy nie pęka tylko kilka mm obok z powodu częstego błędu przegrzania. 50*50*2 idealny profil
...
Napisał(a)
zdecyduje sie na 50x40x2, dam wiecej podpór i bedzie git, ok. wrzesnia dam zdjecia mojej silownii ;) Pozdrawiam!
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Zostań motywatorem w zamian za darmowe członkostwo w PURE
Następny temat