Szacuny
0
Napisanych postów
2
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
2
Witamm otoz mam taki problem z pozostaloscia skory z czasu kiedy mialem spora nadwage, teraz waze 80kg na 186cm... Wszystko jest ok poza skora na brzuchu i udach...
Prosze o pomoc, co zrobic zeby z czasem zeszla?? Jestem aktywny fizycznie i smaruje brzuch kremami ujedrniajacymi skore i pomagajaca w spalaniu tluszczu...
Wiec czy jest jakis inny sposob na pozbycie sie tej skory niz operacja? Jesli tak podajcie jakies cwiczenia, cz y brzuszki pomagaja??(bo miesnie brzucha trenuje i sa spore w dotyku tylko ze przez tkanke tluszczowa nic nie widac:/)
Szacuny
7
Napisanych postów
1240
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
8570
Jak sam napisales nie widac miesni bo sa pod tkanka tluszczowa. Wiec to nie zadna skora a po prostu warstwa tluszczu, ktora czeka zeby ja spalic. Musialbys miec nadwage parudziestu\parudziesieciu kilogramow zeby po schudnieciu skora wisiala a nie sie rozeszla. A co do brzucha to samymi brzuszkami nie zrobisz na nim porzadnych miesni. Na poczatek moge Ci polecic absII na wzmocnienie brzucha, zacznij od tego a bedzie tylko lepiej. A wiec silownia, zacznij biegac, dieta, cwicz brzuch i samo z czasem zejdzie jak zaczniesz porzadnie sie odzywiac. Poczytaj troche a na pewno sie sporo dowiesz jeszcze a nie tak od razu wylatujesz z pytaniem. Powodzenia i pozdraiam
Don't be afraid to be weak,
don't be too proud to be strong.
Szacuny
38
Napisanych postów
9831
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
34282
Kulturysta trenuje jak kulturysta, z glowa i progresja ciezaru.
Allachy, opad na boki, unoszenia nog.
Co do samej skory - zalezy od sklai problemy - o ile nie zrobily ci sie mega wory przypominajace bardziej cialo obce niz integralna czesc ciebie - to sensowna BUDOWA miesnia [abs, a6w NIE BUDUJA miesnia a jedynie jego napiecie + niewielia hipertrofia na skutek objetosci treningowej] to problem zniknie. Jesli jednak zabieg rozbudowy nie pomoze, to operacja byalby wskazana, ale to juz powienien zadecydowac lekarz.
Pytanie tylko czy ty TEN PROBLEM masz naprawde czy tylko w sferze psyche. Daj foto.