Witam Serdecznie. Mam pewien problem. Chcialbym zaczac systemtycznie i powaznie cwiczyc na silowni. 2-3 lata temu zakonczylem treningi a chodzilem prawie 3 lata systematycznie i ciezko trenowalem. Moj problem polega na tym ze: Chcialem kupic wlasny sprzet Firmy KELTON, lecz znajomi mi odradzaja bo nie zrobie dobrze wszystkich partii miesni chyba ze bym kupil sprzet za pare tys zl. Wiec to odpada. U mnie w miescie "Aleksandrow Łodzki" Jest silownia w szkole. Nawet fajna i jest na czym cwiczyc. Wtedy wlasnie tam cwiczylem lecz godzina otwarcia to 16 a ja w tej chwili mam prace 3 zmianowa i 1 tydzien musialbym opuszczac, co wydaje mi sie bez sensu bo jak mam sie za cos wziac porzadnie to juz robic to na maksa. Wiem ze w konstantynowie jest silownia na karnety ale niestety nie posiadam aktualnie samochodu zeby tam dojezdzac. Nie wiem jak mam ten problem rozwiazac, a bardzo chcialbym wrocic do treningow. Dzwonilem tez do wodnego raju ale tam tez silownia jest otwarta od 14-15 wiec odpada. a niechailbym jezdzic z aleksandrowa przez pol lodzi bo jednak na czasie tez mi zalezy. Czekam na podpowiedzi z waszej strony. Dziekuje i Pozdrawiam :)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Na teofilowie masz dobrą siłownie Maximus więc z aleksandowa masz autobus!
...
Napisał(a)
mam sprzęt z keltona. ławka spartan II +modlitewnik i wyciąg do tego(górny i dolny).
siłownia to to nie jest ale większość ćwiczeń można zrobić.
ogólnie polecam;]
siłownia to to nie jest ale większość ćwiczeń można zrobić.
ogólnie polecam;]
...
Napisał(a)
Ja posiadam ławkę marbo ms-l002,stojaki ms-s004 i wyciąg kelton heavy python II.Nie duże pieniądze a można dopakować wszystkie partie mięśni takim sprzętem,więc jeśli posiadasz trochę funduszy to zainwestuj we własny sprzęt.Polecam
...
Napisał(a)
co Ty gadasz. Nie musisz kupować sprzętu za pare tys złotych. Kupujesz ławke stojaki gryfy i obciążenie i już możesz cisnąć bardzo dobre treningi. wyciąg można zrobić samemu tylko troche rusz bańką. Do 1000 zł to skompletujesz za***isty sprzęt taki jak Ci potrzeba. z czasem możesz sobie coś dokupić.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!