Szacuny
0
Napisanych postów
15
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
184
witam,mam pewien problem z wyciskaniem jak i ogólnie z silą strasznie kiepska jest ;/ i problemem jest dokładnie co sesje czy tydzień po 2kg obciążenia jak na ten wiek,taka wagę... dodam,że dieta była od samego początku natomiast nie ważyłem stad tez kcal były ustawione jak ważyłem 59kg teraz waga 76kg i kcal zwiększyłem dopiero 4 dni temu,czy to przez to silą nie szla? staz treningowy 6 miesięcy + jeszcze coś tam ćwiczyłem na takich planach bardziej nieogarniętych,podane obciążenia to są 'talerze' nie licząc gryfu i zacisków (przerabiałem już plan FBW by Traktor dla początkujących) a push/pull wykonuje dopiero z miesiąc.
Zmieniony przez - tadekch**22 w dniu 2012-12-04 14:59:02
Szacuny
4
Napisanych postów
719
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
3775
Moze nalezy zwrocic uwage na poprawna technike glownych ćwiczen i regeneracje ? Chyba nie musze Ci mowic, ze jedno i drugie w bardzo duzym stopniu odpowiada za sile i progress.
Pokaz swoj caly plan moze masz cos namieszane.
"Fight And Never Surrender!"
Do zobaczenia na Mr Olympia, Crossfit games, 2 i 3 boju ;]
PULL
- Przysiady ze sztangą na barkach 3s 12-8 pow
- Podciąganie na drążku 3s MAX
- Wiosłowanie hantlem 2s 12 pow
- Marty Ciąg 2s 12-8 pow
- Uginanie przedramion z hantlami z supinacją nadgarstka 3s 12-8 pow
- Zwijanie nadgarstków podchwytem i nachwytem (seria łączona)
Regeneracja jest na spie z 8h~ natomiast co do techniki staram się wzorować na tutorialach roznych z yt jak i sfd (siłownie mam u siebie stad nie patrzy na mnie żaden trener by widzieć czy to 100% poprawnie,aczkolwiek staram się wykonywać tak jak jest napisane/pokazane w tutorialach.
Zmieniony przez - tadekch**22 w dniu 2012-12-04 15:36:11
Zmieniony przez - tadekch**22 w dniu 2012-12-04 15:40:12
Szacuny
0
Napisanych postów
15
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
184
Ale ja dlatego panikuje ponieważ przy wyciskaniu to biorę tak mało,ze hej,a ta siła to stoi już długo... bo już stała mi siła na planie FBW by Traktor dlatego zmieniłem na PUSH/PULL,a ostatnio to dodałem kcal z tłuszczu bo miałem za mało jak sie okazało po zważeniu ale nie wiem czy tutaj szukać tej przyczyny ,ze sila nie rosnie czy gdzieś indziej :/