Witam !
Tak jak w temacie mam problem z treningiem ,już mowie o co chodzi dokładnie .
Może tak od początku :
- w wakacje miałem trening 4dniowy Pon-wt , środa wolna , czw-pt , sobota i niedziela wolna i tak :
- W poniedziałek i czwartek Klatka + Plecy
- wtorek - bic + tric
- piątek - nogi i barki
(brzuch to na każdym treningu)
wbrew pozorom wszystko ładnie szło, byłem zadowolony z treningów, nie czułem zmęczenia , masa i siła ładnie szły do przodu.
Pomijając trening posiadałem dość spore zaplecze suplementów :
- Massacra II
- Nitrobolon Energizer
- Anabolic Halo
- L-Glutamine
- Gainera 737
- XXL Masa
- L-Karnityne
i kreatynę "Magna Power"
do tego dochodziła dieta 6-7 posiłków dzinnie mniej więcej 4000 kalorii, kasza, twaróg,makaron, ryby, warzywa , piersi z kurczaka owoce itp ..
I tak jak mówiłem na początku wszystko szło dobrze przez 2 miesiące wakacji .
Po wakacjach zrobiłem sobie taki fest odpoczynek od siłowni, regeneracja trwała 1,5 tygodnia jak dobrze pamiętam i co najważniejsze dużo opinii słyszałem , że źle robię z treningiem i zebym 3x w tygodniu i klatę łączył z tricem a bica z plecami .
No więc po tej przerwie oczywiście trening ogolno rozwojowy jakoś 2-3 tygodnie i ułożyłem plan
- Pon - Klata+tric
- wt- wolne
- środa - plecy + bic
- czw - wolne
- pt - barki + nogi
- weekend wolny ,
oczywiście każdy mi mówił , że teraz będzie dobrze itp
A PROBLEM JEST NASTĘPUJĄCY !
Ćwiczę tym planem od 1,5 miesiąca czy tam od 2 i co do efektów to jestem totalnie zawiedziony
Jednie co mi poszło to trochę masy ale tłuszczowej ..
Z siła jest tragedia , stoję w miejscu no pomijając plecy tam idzie z leksza ... próbowałem mieszać cwiczenia, ilość powtórzeń itp ale nic.. umarł w butach
Od zeszłego Tygodnia zaopatrzyłem sie znowu w kreatynkę po przerwie i teraz posiadam następujące suplementy
- No-Xplode
- PEPTIDE GLUTAMINE
- REACTOR pro 3
- L-Karnityne + green Tea
- Hi-Tec 80 Protein
I teraz pytanie do was drodzy forumowicze
******* 1) czy jeżeli nie ma efektów to warto wrócić do treningu który przynosił efekty i byłem zadowolony z niego ? ,
******* 2) Czy po prostu ułożyć w ogóle inny trening ? .
I teraz trochę informacji o sobie
Wiek - 18
Waga - 78kg
Wzrost - 180
Cel treningowy - Masa
Staż treningowy - Ponad 3/4 roku, za jakiś miesiąc - 2 mienie rok
Inne sporty ? - Aeroby(bieganie) 3-5x w tygodniu w celu spalania zbędnego tłuszczu , a jest co spalać
Gdzie ćwiczę - siłownia myślę ze podstawowe przyrządy są
Dieta - Dalej staram sie te 6 posiłkow dziennie bogate w witaminy białko węglowodny i ograniczam praktycznie do zera alkohol fast food , czipsy itp .
Suple już wymieniłem .
Ok To chyba wszystkie informacje :P , mam nadzieje ze dobry dział wybrałem i że ktoś mi pomoże ;)
POZDRAWIAM !
Tak jak w temacie mam problem z treningiem ,już mowie o co chodzi dokładnie .
Może tak od początku :
- w wakacje miałem trening 4dniowy Pon-wt , środa wolna , czw-pt , sobota i niedziela wolna i tak :
- W poniedziałek i czwartek Klatka + Plecy
- wtorek - bic + tric
- piątek - nogi i barki
(brzuch to na każdym treningu)
wbrew pozorom wszystko ładnie szło, byłem zadowolony z treningów, nie czułem zmęczenia , masa i siła ładnie szły do przodu.
Pomijając trening posiadałem dość spore zaplecze suplementów :
- Massacra II
- Nitrobolon Energizer
- Anabolic Halo
- L-Glutamine
- Gainera 737
- XXL Masa
- L-Karnityne
i kreatynę "Magna Power"
do tego dochodziła dieta 6-7 posiłków dzinnie mniej więcej 4000 kalorii, kasza, twaróg,makaron, ryby, warzywa , piersi z kurczaka owoce itp ..
I tak jak mówiłem na początku wszystko szło dobrze przez 2 miesiące wakacji .
Po wakacjach zrobiłem sobie taki fest odpoczynek od siłowni, regeneracja trwała 1,5 tygodnia jak dobrze pamiętam i co najważniejsze dużo opinii słyszałem , że źle robię z treningiem i zebym 3x w tygodniu i klatę łączył z tricem a bica z plecami .
No więc po tej przerwie oczywiście trening ogolno rozwojowy jakoś 2-3 tygodnie i ułożyłem plan
- Pon - Klata+tric
- wt- wolne
- środa - plecy + bic
- czw - wolne
- pt - barki + nogi
- weekend wolny ,
oczywiście każdy mi mówił , że teraz będzie dobrze itp
A PROBLEM JEST NASTĘPUJĄCY !
Ćwiczę tym planem od 1,5 miesiąca czy tam od 2 i co do efektów to jestem totalnie zawiedziony

Jednie co mi poszło to trochę masy ale tłuszczowej ..
Z siła jest tragedia , stoję w miejscu no pomijając plecy tam idzie z leksza ... próbowałem mieszać cwiczenia, ilość powtórzeń itp ale nic.. umarł w butach

Od zeszłego Tygodnia zaopatrzyłem sie znowu w kreatynkę po przerwie i teraz posiadam następujące suplementy
- No-Xplode
- PEPTIDE GLUTAMINE
- REACTOR pro 3
- L-Karnityne + green Tea
- Hi-Tec 80 Protein
I teraz pytanie do was drodzy forumowicze

******* 1) czy jeżeli nie ma efektów to warto wrócić do treningu który przynosił efekty i byłem zadowolony z niego ? ,
******* 2) Czy po prostu ułożyć w ogóle inny trening ? .
I teraz trochę informacji o sobie
Wiek - 18
Waga - 78kg
Wzrost - 180
Cel treningowy - Masa
Staż treningowy - Ponad 3/4 roku, za jakiś miesiąc - 2 mienie rok
Inne sporty ? - Aeroby(bieganie) 3-5x w tygodniu w celu spalania zbędnego tłuszczu , a jest co spalać
Gdzie ćwiczę - siłownia myślę ze podstawowe przyrządy są
Dieta - Dalej staram sie te 6 posiłkow dziennie bogate w witaminy białko węglowodny i ograniczam praktycznie do zera alkohol fast food , czipsy itp .
Suple już wymieniłem .
Ok To chyba wszystkie informacje :P , mam nadzieje ze dobry dział wybrałem i że ktoś mi pomoże ;)
POZDRAWIAM !
A State of Trance <3