...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Po co wrzucales druga polowke cabaseru?Aleks pisal o jednej...prl teraz ciezko bedzie podniesc
...
Napisał(a)
A no bo zjadłem ją i dop. napisałem o tym tutaj, potem dostałem odpowiedź Aleksa. W niedzielę wjechała ta druga połowa, a dziś były wyniki.
A jest szansa, że się podniesie, albo są na to sposoby?
...
Napisał(a)
SkyFishA no bo zjadłem ją i dop. napisałem o tym tutaj, potem dostałem odpowiedź Aleksa. W niedzielę wjechała ta druga połowa, a dziś były wyniki.
Tak spokojnie podniesie sie ale potrzeba na to czasu (kilka tygodni)
1
Chcesz byc naprawde wielki.... to skup sie na swojej diecie
...
Napisał(a)
Dzięki dziki. No to być może będzie już spokój. Gdyby wciąż było coś nie tak to napiszę. Wszystkiego dobrego.
1
...
Napisał(a)
Siemano. No i znów wywaliło PRL, LH jeszcze wyżej. Cholesterol (8h przed badaniem mega tłuste żarcie wpadło). Kortyzol i SHGB wysoko.
Jakieś rady?
Chcę się udać do endo, myślicie, że w ciągu 2 miesięcy dostałem guza? Czy to zwykła niedoczynność?
Zmieniony przez - SkyFish w dniu 2018-04-20 17:20:47
Zmieniony przez - SkyFish w dniu 2018-04-20 23:52:35
Jakieś rady?
Chcę się udać do endo, myślicie, że w ciągu 2 miesięcy dostałem guza? Czy to zwykła niedoczynność?

Zmieniony przez - SkyFish w dniu 2018-04-20 17:20:47
Zmieniony przez - SkyFish w dniu 2018-04-20 23:52:35
...
Napisał(a)
LH moco wybite, zrob jesli masz mozliwosc rezonans ukladu podwzgorzo-przysadkowego aby wykluczyc jakies zmiany.
...
Napisał(a)
Polipy na woreczku żółciowym i żylak na jądrze. Bez badania nasienia stwierdzono u mnie bezpłodność (do tego sam doszedłem, jaja są małe i często bolą, jak również mało nasienia produkują). Zakupiłem 20.000 iu hcg, czekam na kolejne 10.000. Planuję bić 300 iu co 3 dni. Tylko teraz pytanie do was, warto się tak bawić, skoro LH tak mocno wywalone ponad kreskę (czy nie namieszam jeszcze bardziej), czy walić hcg z testem? Chciałbym tego testosteronu uniknąć, bo cyklowanie w tej chwili nie ma sensu, z racji, że niewiele sypiam i niewiele jadam.
...
Napisał(a)
Cholesterol masz Ok
TRENINGI KATOWICE
KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
HCG imituje przede wszystkim LH lepiej byloby zastosowac Puregon - folitropina bo to ona jest odowiedzialna za spermatogeneze.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Przejscie z silowni na mma
Następny temat