...
Napisał(a)
problem ze srodkami na odblok?w jaki sposób zdobyć?czy dziewczyna przy wizycie u gino moze jakos wykrecic recepte ??pls o pomoc!
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
nie mam mozliwości zakupu bo nie maja aktualnie a soki juz mam zakupione!!
...
Napisał(a)
zapytaj dila u którego kupowałeś koksy.Niech pogada powinien wypisać clom HCG nie wiem jak nolve
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
ziomek narazie konczy sie bawic w to,zalatwil mi tylko sprzet a clomidu i nolvy nie ma,jakos musze sam wykrecic!nie mam pojecia jak
...
Napisał(a)
a co to za roznica dla niego czy skuma czy nie, chyba najwazniejsze zeby przepisal, poza ty napewno bedzie cie pytal po co ci te leki
ja zawsze pytam czy da rade dopisac jeszcze do recepty, albo jak dziewczyna idzie do lekarza to tez jej mowie zeby poprosila, albo ide normalnie do apteki i czasami clom albo nolve sprzedaja bez recepty, tylko trzeba ladnie poprosic :)
Zmieniony przez - lgood w dniu 2007-10-16 14:24:16
ja zawsze pytam czy da rade dopisac jeszcze do recepty, albo jak dziewczyna idzie do lekarza to tez jej mowie zeby poprosila, albo ide normalnie do apteki i czasami clom albo nolve sprzedaja bez recepty, tylko trzeba ladnie poprosic :)
Zmieniony przez - lgood w dniu 2007-10-16 14:24:16
...
Napisał(a)
nie wiem gdzie mieszkasz,ale znajdz apteke z farmaceutka wieku ok lat 40...one sa najbardziej rozmowne i negocjowalne w sprawach lekow receptowych.
sprzedam biznes w calosci.
...
Napisał(a)
Wyslij dziewczyne do apteki
przy dobrej gatce powina dostac bez problemu
a na przyszlosc kupno cukierkow zaczyna sie od tych ktore
wykorzystasz do Pct
przy dobrej gatce powina dostac bez problemu
a na przyszlosc kupno cukierkow zaczyna sie od tych ktore
wykorzystasz do Pct
...
Napisał(a)
mysle ze dziewczyna bedzie dobrym rozwiazaniem?jezeli beda sie wypytywac po co ten clom to co najlepiej wkrecac zeby to mialo rece i nogi ??
...
Napisał(a)
poczytaj w necie o leku clostilbegyt - pod ta nazwa clomid jest w aptece.. poszukaj w necie to znajdziesz na co to jest i sam wymyslisz bajke dla aptekarza
.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!