Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Problem z odblokiem

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 828

Formularz - Proszę o pomoc

22

Waga

91

Wzrost

183

Obwód ramienia

44

Obwód klatki

114

Obwód uda

67

Obwód talii

83

Staż na siłowni

5

Dieta (przedstaw ilość spożywanego białka, węglowodanów i tłuszczy)

Aktualnie 250g białka 120g tłuszczu i 240g węgli 3300kcal

Ile i jakie przebyte cykle sterydowe

2 cykle testosteron/npp/masteron

Opisz swój plan treningowy

-

Cel cyklu

-

Ostatni cykl i odstęp czasowy od jego zakończenia

Miesiąc

Poziom BF% (tkanki tłuszczowej)

14%

Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy)

-

Stan zdrowia

Delikatna Nietolerancja glukozy

Skłonność do łysienia lub porostu owłosienia

-

PPM (podstawowa przemiana materii)

-

Wyniki siłowe w 3 głównych ćwiczeniach (klatka, martwy ciąg, przysiad ze sztangą)

Klata: 170 martwy: 260 przysiad :200
Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 20 Wiek 22 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 371
Cześć. Mam problem z odblokiem- nie udało się go przeprowadzić i nadal jestem zablokowany

Cykl od września 2023r do września 2024r
Podczas cyklu leciał testosteron dawki 300-400mg tygodniowo
Od listopada do marca npp 200-300mg
Przez ostatnie 4 miesiące cyklu sam testosteron i masteron 300-400mg tygodniowo.
W listopadzie, grudniu, lutym hcg 5000 rozbite na dwa.

Odblok:
Hcg 1500mg co drugi dzień 3 razy
Potem 1000mg co drugi dzień 3 razy
Zszedłem na 500mg co drugi dzień i też 3razy
Przez cały okres brania hcg codziennie jedna tabletka tamoxa
Potem zacząłem clomid
6tabletek
3tabletki
I po jednej tabletce do końca opakowania.
Badania wykonane 2tyg po zakończeniu odbloku.

Co poszło nie tak i jak to teraz ugryźć ? Aktualnie wyniki badań tragedia.
Nie zapisałem sobie badań przed wejściem na odblok ale prolaktyna,estradiol i progesteron były w widełkach.
Warto inwestować w jakiegoś ,,trenera” od saa żeby przywrócić organizm do normy czy da radę samemu to zrobić ?

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 20 Wiek 22 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 371
Panowie o o tu może chodzić ? Wstawiałem tutaj badania po 3 strzale hcg (7500 iu) dorzuciłem kolejne 10000 iu i powtórzyłem badania. LH ,FSH , estradiol i prolaktyna się obniżyły i spadły mocno w dół a testosteron poszedł w górę do prawie połowy widełek. Jest sens wgl zaczynać clomid brać teraz ?

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106330 Napisanych postów 378364 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1711716
Sknociles pct
Jaki miałeś ten clomid,tamox i hcg??(firma)

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Clomid - ANFARM tamox- KOÇAK FARMA i hcg MSD prawdopodobnie bo tego nie pamiętam. Muszę powtórzyć taki sam odblok czy coś zmienić w nim ? Bardzo proszę o poradę
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 28 Napisanych postów 39 Wiek 20 lat Na forum 210 dni Przeczytanych tematów 867
HCG mogłeś zostawić 1500ui cały czas i nie schodzić z dawką, kupuj jak najszybciej hcg wbij 10000ui rób badania i jak będą okej wrzucaj clomid razem z tamoxem. Test powinien być mniej więcej w połowie widełek po zakończeniu przyjmowania hcg dopiero wtedy powinieneś zacząć przyjmować sermy

Zmieniony przez - Azen_ w dniu 2024-11-07 17:53:16

Zmieniony przez - Azen_ w dniu 2024-11-07 17:55:42

Zmieniony przez - Azen_ w dniu 2024-11-07 17:57:27
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Te 10000ui hcg po ile rozbić i co ile brać ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 28 Napisanych postów 39 Wiek 20 lat Na forum 210 dni Przeczytanych tematów 867
poleć 2500 e3d jądra dostaną kopa żeby wrócić do pracy
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Po tym hcg robię badania, jeśli test jest w widełkach to zaczynam brać clomid po jednej tabletce codziennie do końca paczki i razem z tym tamox dobrze zrozumiałem?
HCG nie wystrzeli mi estro ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106330 Napisanych postów 378364 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1711716
Juzek3382
Clomid - ANFARM tamox- KOÇAK FARMA i hcg MSD prawdopodobnie bo tego nie pamiętam. Muszę powtórzyć taki sam odblok czy coś zmienić w nim ? Bardzo proszę o poradę

Clomid lipa
Hcg podrobka
Tego tamoxa nie znam to nie napisze
2

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
lodzianin1
Juzek3382

Clomid lipa
Hcg podrobka
Tego tamoxa nie znam to nie napisze

Jutro mi przychodzi nowy clomid lepszej firmy i hcg , czy możesz mi powiedzieć czy to co napisał inny użytkownik wyżej ma sens ? 10k ui hcg rozbite potem badania teścia i jak będzie w widełkach to clomid z tamoxem ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Tak

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Po trzecim strzale hcg ( bije 2500ui e3d) zrobiłem badania LH poszło w górę ,fsh minimalnie też a testosteron spadł…. Został mi jeszcze jeden strzał hcg , wychodzi na to że hcg lipne ?

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Upust krwi - wroclaw, gdzie?

Następny temat

Pomoc w odbloku po długim cyklu

Spalanie
Polecane artykuły