Był enan cypio i prop w dawkach max 300 mg na tydzien. Niestety był dość nieprzemyślany i podczas cyklu nie stosowałem w ogóle HCG. Chciałbym teraz zejść z cyklu i uregulować hormony i płodność bo chciałbym zostać ojcem. Na testosteron nie mam zamiaru wracać w najbliższym czasie.
Proszę o pomoc bo nie chciałbym nic schrzanic bo zależy mi na odblokowaniu przysadki i jąder tak jak powinno być.
Niestety nie mam badań sprzed cyklu. Po 14 dniach od ostatniego strzała z enana wszedłem na HCG. Pierwszy strzał 2500j następnie 1250 co 3 dni. Łącznie narazie 10 tys jednostek. Zrobiłem badania estro i prolki i są w widełkach.
Jak powinienem teraz poprowadzić dalej odblok. Jak długo i w jakich dawkach bić dalej HCG? Zostało mi 10 tys j ale mogę dokupić. Kiedy powinienem zbadać estro, prolke i testosteron przed clomidem. Mam 30 tabsow jeśli nie wystarczy mogę dokupić. Moje samopoczucie w tej.chwili jest bardzo dobre. Libido trochę słabe ale nie leży całkowicie. Wklejam wyniki badań. Nie wiem czy estro nie jest trochę za nisko.
Bardzo proszę o pomoc.

Zmieniony przez - Sztukas84 w dniu 2024-11-07 17:52:13