SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Pomoc w odbloku po długim cyklu

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 1746

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 30 Na forum 306 dni Przeczytanych tematów 955
Witam zakładam osobny temat z prośbą o pomoc w odbloku. Cykl trwał około 2 lat na samym testosteronie.
Był enan cypio i prop w dawkach max 300 mg na tydzien. Niestety był dość nieprzemyślany i podczas cyklu nie stosowałem w ogóle HCG. Chciałbym teraz zejść z cyklu i uregulować hormony i płodność bo chciałbym zostać ojcem. Na testosteron nie mam zamiaru wracać w najbliższym czasie.
Proszę o pomoc bo nie chciałbym nic schrzanic bo zależy mi na odblokowaniu przysadki i jąder tak jak powinno być.
Niestety nie mam badań sprzed cyklu. Po 14 dniach od ostatniego strzała z enana wszedłem na HCG. Pierwszy strzał 2500j następnie 1250 co 3 dni. Łącznie narazie 10 tys jednostek. Zrobiłem badania estro i prolki i są w widełkach.
Jak powinienem teraz poprowadzić dalej odblok. Jak długo i w jakich dawkach bić dalej HCG? Zostało mi 10 tys j ale mogę dokupić. Kiedy powinienem zbadać estro, prolke i testosteron przed clomidem. Mam 30 tabsow jeśli nie wystarczy mogę dokupić. Moje samopoczucie w tej.chwili jest bardzo dobre. Libido trochę słabe ale nie leży całkowicie. Wklejam wyniki badań. Nie wiem czy estro nie jest trochę za nisko.

Bardzo proszę o pomoc.

Zmieniony przez - Sztukas84 w dniu 2024-11-07 17:52:13
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Dzisiaj dostałem wyniki badań i nie jest najgorzej. Wizytę Mamy dopiero 10 marca i zastanawiam się czy mam teraz już przerwać clomid i tamoxifen czy brać cały czas narazie. Boję się że mogą mi te parametry znacznie spaść a będziemy się teraz intensywnie starać o dziecko. Jak Wy to widzicie?

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Sztukas84
Początkujący
1. WIEK: 40
2. WAGA:ok. 96
3. WZROST:180
4. WYMIARY:
-biceps:aktualnie nie wiem
-klatka:aktualnie nie wiem
-udo:aktualnie nie wiem
-talia:aktualnie nie wiem
5. STAŻ NA SIŁOWNI: 7-8 lat
6. DIETA:
-białko:ok 2g
-węglowodany:aktualnie nie wiem
-tłuszcz: aktualnie nie wiem
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE było kilka, ostatni około 18 miesięcy test enan albo cypio 250 mg/week
8. TRENING:3-4 razy w tyg
9. CEL CYKLU:
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA: początek odbloku
11. POZIOM BF%:
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy) tycia
13. STAN ZDROWIA: dobry
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA:brak
15. PPM (podstawowa przemiana materii):
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata:130-140kg x
-martwy ciąg:220
-przysiad:150
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106256 Napisanych postów 377978 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1710633
Badania testosteronu nie zrobiłeś???

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Zrobiłem tylko prolke i estro teraz bo jestem w środku HCG,poszlo 10 tys j narazie. Myślałem że testosteron powinienem zrobić po skończeniu HCG przed clomidem.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106256 Napisanych postów 377978 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1710633
Późno weszło hcg I idzie za mała ilość, testa powinieneś zrobić aby zobaczyć jaki jest poziom bo jak dla mnie będzie słabo

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
To może dobije teraz te 10 tys j HCG w dawce 2500.j co 3 dni i wtedy sprawdzę testa razem z prolka i estro?
W ile HCG i clomidu powinienem się zaopatrzyć żeby mi nie brakło?

Zmieniony przez - Sztukas84 w dniu 2024-11-07 21:36:40
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Hcg bym dobrał jeszcze z 10.000 jm clomidu minimum 30 tab 50 mg dobrze było by do cloma dorzucić tamoxa

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Ok dokupie HCG tylko w jakiej dawce go teraz brac? W domu mam 10 tys j, dokupie nast 10 tys w razie czego.Dokupie także tamoxifen.

Zmieniony przez - Sztukas84 w dniu 2024-11-07 21:43:25
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Daj teraz 4*2500 co 3 dni następnie 1666 jm co 2 dni

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Ok lodzianin wbije teraz 20 tys jednostek tak jak mi rozpisales i 3 dni od ostatniego wbicia zrobię badania testa, estro i prolke.
Dziękuję bardzo za pomoc za jakiś czas wkleje badania. Pozdro
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Witam ponownie.
Dziś zrobiłem badania 3 dni po ostatnim strzale HCG. Ogólnie poszło 30 tys jednostek, ale nie ma pewności czy pierwsze 10 tys działało, bo coś go nie czułem. Później zmieniłem dostawcę i było lepiej.Mam jeszcze na stanie 5 tys HCG.
Testosteron jest dosyć nisko i proszę o poradę co mam teraz zrobić. Wchodzić już na cloma czy podbijać dalej testa HCG?
Posiadam 100 tabsow clomidu 25 mg/tab oraz tamoxifen 30 tabsow 20 mg/tab.
Proszę o pomoc

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Problem z odblokiem

Następny temat

WYNIKI KRWI - PYTANIE

Whey dubajska czekolada
Polecane artykuły