Hi, mam mały problem mianowicie przez kilka miesięcy pracowałem nosząc skrzynki do 30kg przez 8h, przez ten okres czasu nie ćwiczyłem, teraz gdy chciałem wrócić napotkałem problem przy pompkach mianowicie czuje ogromny ból w nadgarstkach, czym może to być spowodowane? Jak sobie z tym poradzić?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Nikt tego Ci nie powie co jest nie tak, nie ma ku temu podstaw by to stwierdzić, mozę jakieś andwyrężenie
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
rychu32198Hi, mam mały problem mianowicie przez kilka miesięcy pracowałem nosząc skrzynki do 30kg przez 8h, przez ten okres czasu nie ćwiczyłem, teraz gdy chciałem wrócić napotkałem problem przy pompkach mianowicie czuje ogromny ból w nadgarstkach, czym może to być spowodowane? Jak sobie z tym poradzić?
trzeba udać się do specjalisty i należy zdiagnozować przyczynę problemu a następnie odpowiednio dostosowane leczenie
...
Napisał(a)
BPL-Grychu32198Hi, mam mały problem mianowicie przez kilka miesięcy pracowałem nosząc skrzynki do 30kg przez 8h, przez ten okres czasu nie ćwiczyłem, teraz gdy chciałem wrócić napotkałem problem przy pompkach mianowicie czuje ogromny ból w nadgarstkach, czym może to być spowodowane? Jak sobie z tym poradzić?
trzeba udać się do specjalisty i należy zdiagnozować przyczynę problemu a następnie odpowiednio dostosowane leczenie
A jaki lekarz się tym zajmuję?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Ból pośladka i mały guzek,zgrubienie tuż na koncu posladka
Następny temat