SFD - po prostu najlepsze ceny! RABATY DO 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Problem z masa

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 762

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 16 Napisanych postów 775 Wiek 31 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 11712
Cześć!
Rozmawiałem już na ten temat z jednym z uzywkownikow forum, on polecił mi się tutaj poradzić
Sprawa wygląda tak:
Dieta masowa, wiadomo jak to jest z osobami pracującymi raz się uda zjesc, raz nie.
Staram się jednak nie chodzić głodny i jeść w miare wartościowe posiłki.
Ale nie o to tutaj chodzi, przez cały dzień zjadam różne posiłki, a kolacja(za chwile rozwine problem) puszka tuńczyka w sosie własnym do tego dawałem zawsze białko, teraz daje dość sporą dawke gainera, wstaje rano i waga mniejsza niż przed snem. Podsumowując:
Kłade się spać mam 88 kg wstaje rano i jest 86. W dzień 2-3 krotkie pije carbo, wcinam minimum 1 czekolade dziennie a waga i tak w miejscu. Wiem, że mam bardzo szybką przemiane materii, da się coś z tym zrobić?
pozdrawiam

fitnessstore.pl

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 609 Wiek 35 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 4439
Podales przyklad ze z 88 na 86 spada Ci waga rano. Ale nastepnego dnia nie idzie juz z 86 na 84 tylko spowrotem to samo, wiec taki spadek wagi przez noc i to, ze wazymy najmniej na czczo jest sprawa oczywista. Jezeli pijesz na noc gainera, a i tak nie przybierasz na masie, to jak dla mnie masz o wiele za malo kcal w swojej diecie. Nawet ekto, jezeli trzymaja duza ilosc kcal to przy nieodpowiednim rozlozeniu btw otluszczaja sie zwyczajnie Widocznie Ty nie masz wystarczajacej ilosci kcal/dzien

Do sukcesu nie ma windy, trzeba isc po schodach

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 16 Napisanych postów 775 Wiek 31 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 11712
bardzo możliwe
a powiedz mi to prawda, ze branie omegi 3, czy picie oliwy z oliwek spowalnia procesy trawienia?
poniżej 86 waga nie spada

fitnessstore.pl

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dieta na mase

Następny temat

Krótka piłka !!!

electro
Polecane artykuły