Witam, jestem nowy, chcialbym zapytac o rady odnoscie przytycia oraz dobrych odzywek, polecanych przez osoby, ktore testowaly.
Otoz mam 188cm wzrostu i dosc smieszna wage 66kg, wiek 19. Bardzo chcialbym w mozliwie krotkim czasie przytyc ale rowniez zbudowac tkanke miesniowa na gornych partiach ciała - klata, biceps, triceps,plecy oraz barki i ewentualnie przedramie. Myslalem ostatnio o zakupie jakiegos Gainera ale nie wiem ktory wybrac i czy sam gainer jest dobrym rozwiazaniem w tym wypadku. Probowalem duzo jesc, nie daje prawie wogole widocznych skutkow, a czesto brakuje czasu na to i nie zawsze jest mozliwe, dlatego nadmierne jedzenie raczej odpada. W planie jest tez chodzenie na silownie, 3-4 razy w tygodniu. Czekam na dobre rady, pozdrawiam!
obowiązkowa fotografia sylwetki ( przód lub tył): -
Waga: 66
Wzrost: 188
Cel cyklu: masa miesniowa, przytycie
stosowane już wcześniej suplementy : brak
Uprawiane inne sporty: tenis, pływanie, bieganie
stosowane wcześniej spalacze : brak
suplement stosowane przez ostatnie 60 dni: brak
ilość dni wolnych od kreatyny: -
przewidziane finanse na cykl: 100zł
uwagi i sugestie: Prosze o pomoc
Staż treningowy: 3 miesiace
Otoz mam 188cm wzrostu i dosc smieszna wage 66kg, wiek 19. Bardzo chcialbym w mozliwie krotkim czasie przytyc ale rowniez zbudowac tkanke miesniowa na gornych partiach ciała - klata, biceps, triceps,plecy oraz barki i ewentualnie przedramie. Myslalem ostatnio o zakupie jakiegos Gainera ale nie wiem ktory wybrac i czy sam gainer jest dobrym rozwiazaniem w tym wypadku. Probowalem duzo jesc, nie daje prawie wogole widocznych skutkow, a czesto brakuje czasu na to i nie zawsze jest mozliwe, dlatego nadmierne jedzenie raczej odpada. W planie jest tez chodzenie na silownie, 3-4 razy w tygodniu. Czekam na dobre rady, pozdrawiam!
obowiązkowa fotografia sylwetki ( przód lub tył): -
Waga: 66
Wzrost: 188
Cel cyklu: masa miesniowa, przytycie
stosowane już wcześniej suplementy : brak
Uprawiane inne sporty: tenis, pływanie, bieganie
stosowane wcześniej spalacze : brak
suplement stosowane przez ostatnie 60 dni: brak
ilość dni wolnych od kreatyny: -
przewidziane finanse na cykl: 100zł
uwagi i sugestie: Prosze o pomoc
Staż treningowy: 3 miesiace