Na wstępie jestem zarejestrowany do ortopedy lecz dopiero na następny tydzień. Kilka dni temu robiłem normalny trening nóg, bez jakiś zwiększonych ciężarów niż zwykle i na treningu nie stało się nic nadzwyczajnego. Następnego dnia kilkukrotnie zabolało mnie kolano i trwało to kilkanaście sekund i przestawało. W nocy było gorzej ponieważ miałem problem ze spaniem i ból budził mnie co parę minut. Aktualnie czuje lekki ucisk w kolanie, kolano nie jest sine ani spuchnięte. Ogólnie chodzić mogę jednakże nie czuje się z tym komfortowo. Kolano co zgięcie wydaje dźwięk i coś tam mi przeskakuje lecz to nie boli. Trochę jestem tym faktem zmartwiony ponieważ nie wiem na co sobie teraz mogę pozwolić i co może być w przyszłości. Na zdrowy rozsądek pewnie nie powinienem trenować nóg lecz czy powinienem zrezygnować z ćwiczeń co obciążają w jakimkolwiek stopniu staw kolanowy? Wiem, że ciężko postawić diagnozę na podstawie kilku linijek tekstu z internetu, lecz może ktoś spotkał się z podobną sytuacją?:)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Przyczyn Twoich dolegliwości może być naprawdę wiele nawet nie muszą stricte dotyczyć stawu kolanowego. Tydzień do wizyty to nie jest jakoś specjalnie długo i osobiście wstrzmałbym się do tego czasu przynajmniej z ćwiczeniami co prowokują ból czy obciązają kończyny dolne.
...
Napisał(a)
Pomijając już kwestie treningów to mam takie dziwne uczucie, że coś mi tam przeskoczy i zblokuje mi w ogóle kolano ;<
...
Napisał(a)
Takie odczucie może się pojawic przy uszkodzniu łąkotki, ciała wolnego w stawie, niestabilności itp. , trzeba udac się do lekarza na badanie żeby zobaczyć co jest przyczyna Twoich dolegliwości.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
łaczenie polpril i enarenal
Następny temat