Witam. Mam pewien nieprzyjemny problem. Jak wstanę rano i muszę coś zjeść to ciężko mi to idzie. Pije jaja surowe/smażę/gotuję. No i męczarnią jest to zjeść. Mam odruchy wymiotne. Kiedyś jadłem to normalnie a teraz tak to wygląda. W dzień jest lepiej choć w sumie nie mam ochoty tego jeść często. No i ogólnie to chyba mógłbym wstać i nie jeść nic przez cały dzień i nie byłbym głodny. Jakieś rady?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
miksuj sobie i rob shake, ja tak robie i elegancko jest, dobra opcja jest tez, jak wstaniesz chlupnac ze szklane wody, to po paru minutach robie sie glodny %)
...
Napisał(a)
Też z rana nie mam apetytu i jw wale szejki. Swoją drogą nie musisz jeść przecież od razu po przebudzeniu, odczekaj choćby i godzine, wypij gorącą herbatę a potem coś zjedz. I nie jedz surowych jaj!!!
...
Napisał(a)
Albo jezeli nie masz apetytu od razu po jedzeniu to nie jedz. Zjedz później :)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!