...
Napisał(a)
Temat przeniesiony przez FighterX z działu Szybkie pytania bez logowania.
Siema mam dosyć poważny problem a wiec nie działa na mnie testosteron. Nigdy tak nie mialem. Wbijam 500 tygodniowo a mam delikatnie ponad norme. Przy nie braniu mam poniżej minimum. Shbg jest poniżej minimum. Niewiem czy to zablokowana przysadka czy co . Libido zerowe , zero chęci do życia trwa to już pare miesiecy i proszę o pomoc
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
A ja stawiam ze masz jakis lipny test ile dni po inj robiles badanie? Co dokladnie bijesz??
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
Bije Polska aptekę prolongatum wiec nie ma szans i to ponad miediac. Wcześniej tez tak podejrzewalem jak brałem co innego. Ale tez na innych dzialalo a na mnie nie. Czuje się tragicznie nie chce się z łóżka wstawac próbowałem iluż wielu rzeczy i wydałem na badania duuuzo bo jestem za granica i chore ceny. Robilem nawet co tydzień i jest ciagle to samo.
...
Napisał(a)
Możliwe jest to ze mam zablokowana przysadkę ? I z tego powodu jest jak jest
...
Napisał(a)
Czu testa sam kupiles w aptece czy od dila?
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
Sam kupiłem test jest ok. Jak szszedlem z cyklu miałem ponizej minimum a jak wchodzę niemoge uzyskać dużego stezenia jest delikatnie ponad skale
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
DŁUGI CYKL - kończyć i odblok czy lecieć dalej
Następny temat