...
Napisał(a)
daja rade takie rzeczy ogólnie bym dał taki zestaw jak kolega niżej w temacie co tam łączy clena efke i wino poczytaj ten temat.
...
Napisał(a)
Na samym winie zrobisz najwyzej troche sily,
Wbij propionatu
Wbij propionatu
BO LEPIEJ BYSMY STOJAC UMIERALI NIZ MAMY KLECZAC NA KOLANACH ZYC!
...
Napisał(a)
dzieki za odpowiedzi ale mysle ze na tym winku costam da sie zrobic moze nie duzo i sla przychodzi na czym tez mi zalezy bo do silnych ludzi to ja nie naleze :D
...
Napisał(a)
dodaj testa też będzie dobre rozwiązanie ja ostatnio niejestem przekonany bo poprostu niema odpowiedniego undera na rynku jak dlamnie
...
Napisał(a)
A na drugim cyklu to juz nie bedzie skutkow ubocznych. Prop na 1 cykl jest OK mozna latwo kontrolowac bo ma krotki estr.
Zmieniony przez - Maximizz w dniu 2008-05-25 12:23:59
Zmieniony przez - Maximizz w dniu 2008-05-25 12:23:59
...
Napisał(a)
no w sumie macie racje ale co myslicie z tym winkiem + dobra dieta jakas odzywka na stawy i jeszcze czy lepiej na lato teraz wziąśc czy poczekac do zimy?
...
Napisał(a)
widze ze myślisz w ten sposób
wintrol daje suchą mase i jest na rzeźbe to mnie wyrzeźbi spale tłuszcz itd itd:)
błąd
propa daj
wintrol daje suchą mase i jest na rzeźbe to mnie wyrzeźbi spale tłuszcz itd itd:)
błąd

propa daj
"Graviora manent"
Wergiliusz - "Eneida"
...
Napisał(a)
Daj solo propa to sie nie rozczarujesz, winy sobie zostaw na bardziej zlozone cykle, bo zareczam ze na jednym sie nie skonczy 

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
CLEN vs winstrol lub co dodac
Następny temat