...
Napisał(a)
Siema wszystkim.W tym roku skonczylem 18 lat na silke chodze 2 lata z przerwami. w tym roku chce wziasc koks duzo o tym czytalem i w sumie wybralem standardowo mete. I tu pytanie do ekspertów bo mam tendencje do tycia i to w niezbyt czystą mase i boje sie troche ginekomastii czy nolvadex brac od poczatku cyklu czy dopiero jak suty zaczną swędzieć bo nieiwem dokladnie jak to jest i czy jak zaczyna swędziec to mozna to jakos cofnąć ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
no i o taka odpowedz mi chodzilo :D bo i tak wiem ze bede w przyszlosci bral koksy wiec chce zobaczyc jak na mnie zadziala same wino.
...
Napisał(a)
a no i jeszcze czytałem ze cynk w wysokich dawkach rzędu 100 mg na dobe zapobiega ginekomastii moze cynk zamiast tej nolvy a wrazie czego miec ją pod ręką pytam bo wydaje mi sie ze mam predyspozycje do ginekomastii a to nie jest za ciekawy efekt :D
...
Napisał(a)
zapodaj ankiete kolego i widze że dobrze kombinujesz walnij coś bardziej anabolicznego mniej androgennego w sumie meta taka jest ale tylko ta z apteki 

...
Napisał(a)
1.WIEK:18
2.WAGA:83
3.WZROST:176
4.WYMIARY:
BICEPS:40
KLATA:
UDO:62
TALIA:89
5.STAZ NA SILOWNI:2 lata z przerwami
6.DIETA
BIALKO:
WEGLOWDANY:
TLUSZCZ:
7.ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: 0
8.TRENING: róznie to bywa :)
9.CEL CYKLU:czysty miesien
10.ODSTEP CZASOWY PO OSTATNIM CYKLU:
11.POZIOM BF%
12.TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIECIA (TYP BUDOWY): bardziej zalana
13.STAN ZDROWIA:dobry raczej tednecje do nadcisnienia
14.SKLONNOSC DO LYSIENIA LUB POROSTU OWLOSIENIA:
15.WYNIKI SILOWE
16.PPM podstawowa przemiana materii:
klata : 95 kiedys teraz mniej
martwy ciag :
przysiad :
mete jak cos bede mial z apteki na recepte ale zastanawiam sie tez nad innymi koksami bo w sumie na mecie dobrej masy nie zrobie a na tym mi zalezy bo trenuje tez szutki walki i niechce jakos duzo przytyc zeby niestracic na szybkosci moze winstrol bylby odpowiedni ?
2.WAGA:83
3.WZROST:176
4.WYMIARY:
BICEPS:40
KLATA:
UDO:62
TALIA:89
5.STAZ NA SILOWNI:2 lata z przerwami
6.DIETA
BIALKO:
WEGLOWDANY:
TLUSZCZ:
7.ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: 0
8.TRENING: róznie to bywa :)
9.CEL CYKLU:czysty miesien
10.ODSTEP CZASOWY PO OSTATNIM CYKLU:
11.POZIOM BF%
12.TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIECIA (TYP BUDOWY): bardziej zalana
13.STAN ZDROWIA:dobry raczej tednecje do nadcisnienia
14.SKLONNOSC DO LYSIENIA LUB POROSTU OWLOSIENIA:
15.WYNIKI SILOWE
16.PPM podstawowa przemiana materii:
klata : 95 kiedys teraz mniej
martwy ciag :
przysiad :
mete jak cos bede mial z apteki na recepte ale zastanawiam sie tez nad innymi koksami bo w sumie na mecie dobrej masy nie zrobie a na tym mi zalezy bo trenuje tez szutki walki i niechce jakos duzo przytyc zeby niestracic na szybkosci moze winstrol bylby odpowiedni ?
...
Napisał(a)
https://www.sfd.pl/Nowe_fotki_do_oceny_:D-t359157.html
link z moimi fotkami okolo pol roku temu teraz waze z 5 kilo mniej wtedy bylo 88kg. moze doradzicie co wziasc przy takiej budowie ?
link z moimi fotkami okolo pol roku temu teraz waze z 5 kilo mniej wtedy bylo 88kg. moze doradzicie co wziasc przy takiej budowie ?
...
Napisał(a)
był by ale było by cienko ze stawami dobre polączenie bylo by pod względem teoretycznym antek+wino to sztuk walki :P ale to teoria w praktyce bym polecial NPP solo ew NPP+Prop
...
Napisał(a)
szczerze to o tym NPP pierwszy raz slysze chyba ze to jakis skrót popularnego koksu ??
...
Napisał(a)
yhym a wiesz czy mozna to dostac w aptece ? bo normalną deke wiem ze mozna dostac ale drogo wychodzi
...
Napisał(a)
hmmmm... a jakby do winka dokupic jakąs odzywke na stawy joint therapy z treca albo cos tego typu ?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
CLEN vs winstrol lub co dodac
Następny temat