Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Problem z cyklem

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 3237

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 92 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 1648
ja wiem ze na 1 sie nie skonczy heh a jak bym sie zdecydowal na ten winstrol to moglby mi ktos rozpisac ile go brac i przez ile czasu ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 436 Wiek 48 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 8779
zalozyles dwa konta
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
miczelx ZASŁUŻONY
Ekspert
Szacuny 885 Napisanych postów 35146 Wiek 85 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 814700
tak

BO LEPIEJ BYSMY STOJAC UMIERALI NIZ MAMY KLECZAC NA KOLANACH ZYC!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 92 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 1648
nie heh siedzie u kolegi i jestem na jego koncie tylko nie zauwazylem prosilbym jednak o rozpisanie tego cyklu z winstrolem zobacze jak na mnie to dziala bo ja jednym cyklu sie to nie skonczy a ciezko znalesc cos w necie bo wszyscy odradzają samo wino ale ja jednak sprobuje
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 179 Wiek 34 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 9072
wogóle mam winko tylko z alchemii do pochytania wole wziasc w szczalach bo mniej na watrobe szkodzi ? dobre to z alchemii bo w tabsach na forum pisali ze niezaciekawie dziala ;/:/

Zmieniony przez - paw1990 w dniu 2008-05-25 18:01:08

Zmieniony przez - paw1990 w dniu 2008-05-25 22:36:23
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
BodyLine TRENER
Specjalista
Szacuny 75 Napisanych postów 14747 Wiek 49 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 102587
Kombinujesz jak koń pod górę.Kilka mądrych w temacie osób,powiedziało Ci przecież,że najlepszym wyborem dla Ciebie będzie prop solo.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 17 Napisanych postów 1119 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 36604
Wino w tabsach czy w strzalach szkodzi tak samo...
Wal samo wino, masy Ci nic nie pojdzie rzezby tez na tym nie zrobisz... to moze sie zrazisz do koksu i nie przejdziesz na ciemna strone mocy
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 179 Wiek 34 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 9072
heh niechce tescia brac na pierwszy raz bo aromatyzuje i ma duzo skotkow uboczynych a winko przynajmniej czysty miesien daje z tego co mi duzo osob mowilo zreszta jak na kreatynie sie da zrobic troche amsy to na winie napewno tez i to duzo wiecej bo to jednak koks.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
BodyLine TRENER
Specjalista
Szacuny 75 Napisanych postów 14747 Wiek 49 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 102587
Mało wiesz.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 436 Wiek 48 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 8779
no pewnie wino to lux srodek, mozna nawet nie jesc i rosnie suchy miesien

Zmieniony przez - Maximizz w dniu 2008-05-26 23:58:12
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

CLEN vs winstrol lub co dodac

Następny temat

Susta ktora ciezko znalezc. widzial ktos cos takiego??

Spalanie
Polecane artykuły