...
Napisał(a)
Witam wszystkich i od razu przejdę do rzeczy. Jestem juz drugi tydzień na propionacie z ec. pierwszy tydzień po 50mg drugi po 75mg. Troche przytyłem ok 2 kg ale wymiary na razie stoja tz barki troche sie ruszyły i klatka ale do tego mam dosć mocny zestaw supli i dieta dosyć solidna wiec moze od tego. Od kiedy powinno cos iść konkretnie w obwodach? Jak ktos to śmigal to niech cos powie. dodam ze to moj pierwszy kontakt z saa. z góry dzieki i pozdrawiam
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
1kg w tydzien to calkiem fajny i prawidlowy wynik. Cierpliwosci. Nie piszesz ile masz wzrostu co by sie przekladalo na proporcjonalnosc (nie mowiac juz o jakosci) przybieranej masy, wogole nic o Tobie nie wiemy...
...
Napisał(a)
Sorki. niedługo uzupelnie wszystkie nankiety. 170 wzrost waga 69.5 łapka 41 tak orientacyjnie podaje tylko ten wymiar bo jeszcze innych partii nie sprawdzalem. Fakt ze fajnie 1kg w tydzien ale ja juz po tygodniu ważyłem o 2 kg wiecej a teraz waga stoi. Wnerwia mnie to bo z tego co woem powinno iśc bo to niedługi ester. nie widze jakis konktretnych przyrostow
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!