Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
0
Napisanych postów
27
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
179
Witam
Mam pytanie...mialem juz jeden cykl na samym prolongatumie i bylem strasznie zadowolony ale oczywiscie nie wytrzymałem i musialem isc rowny tydzien po skonczonym cyklu na impreze i oczywiscie spadlem z praktycznie calosci:/trzy i pol tygodnia pozniej zaczolem nastepny cykl na samym tesciu i dzisiaj juz jestem po 8 strzale...dawki to 200 co 5 dni...no i tu moje pytanie..wiem ze zle zrobilem zaczynajac ten cykl tak szybko ale nie widze pratkycznie zadnych efektów a po 8 strzale z pierwszego cyklu bylem juz ladnie napompowany...powiedzcie co jest przyczyna...pewnie znam pytanie na ta odpowiedz ale chce znac odpowiedz ludzi ktorzy sie na tym znaja
Pozdrawiam wszystkich
Szacuny
12
Napisanych postów
1435
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
26180
Brak odbloku+brak przewy pomiedzy cyklami+mostek mogłes zrobic,cokolwiek. Skoncz prolo,odblokuj sie w miare,odczekaj swoje i na nowe,innej opcji nie widze.
Szacuny
0
Napisanych postów
27
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
179
NIe odblokowałem sie i zaczolem po trzech i pol tygodnia...dieta i trening jest ale jak mowilem nie widac tak jak po pierwszym cyklu a tescia bije tego samego...co mam robić???dzisiaj powinieniem bic kolejnego???
Szacuny
0
Napisanych postów
27
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
179
Też tak myśle:)odblokuje sie za 9 dni bo akurat minie 2 tygodnie...ale juz na tesciu nie bede jechał...chce od grudnia zaczać nowy cykl...myślałem o dece i winstrolu:) myślę że to będzie dobre rozwiązanie...teraz 2 tygodnie przerwy pojade na sucho i poczekam do grudnia:)a clomin brac jedna tabletke dziennie tak???
Szacuny
0
Napisanych postów
27
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
179
bylem wkurzony tym spadkiem i nie potrzebnie sie wziolem na nowo...a założyłem temat zeby pomoc a nie zeby znow swoje madrosci wypisywac w stylu..nie masz pojecia..jestes glupi, bierz sie za miche itd:)