...
Napisał(a)
Witam zakupilem od ziomka z neta dece i przyslal mi 10 strzalow 1ml.50ml Z tego co sie orientuje to chuba mnie koles wyj**al bo zaplacilem za ta dece 320 zl :/ zakupy przez neta :/do tego mam 100 metki i 10 ampulek prolangatum. oczywiscie witaminy i bialko juz mam.... moze poradzicie cos czy da sie z tego utworzyc jakis cykl??? mam 179 zm wzrostu 70 kg wagi i cwicze od ponad roku z tym ze zawsze na kreatynie i gainerach...( dwa lata temu jadlem mete 100 tab. ale nie bylo jakis wielkich rezultatow jakies 4kg)POZDRAWIAM
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
jesli sie nie okresliles jaka ta deke chcesz to wyslal ci taka ktora najmniej schodzi. cena by sie za te 50mg zgadzala. bo one tak kosztuja.
ale za ta kase mogles kupic 10 x 200mg.
ale za ta kase mogles kupic 10 x 200mg.
...
Napisał(a)
to go pocieszyles:P to ja cie pociesze jeszcze bardziej - za ta kase z IP moglbys kupic nawet 20ml 200mg/1ml
...
Napisał(a)
ale czy to co mi wystlal nie bedzie za slabe do cylku ?? moze zaproponujecie mi jakis cykl?? Eh mam nauczke na przyszlosc aby wszystko doklanie sprawdzac
...
Napisał(a)
chlopie jakby ci przyslal ta deke o bys mial srodki na cykl tak mniej wiecej ok 3-4. a jak ty 2 lata temu zjadles metke to teraz sama mete sobie wez albo mete plus te prolo 100mg e5d. a deke zostaw na przyszlosc.
...
Napisał(a)
asdf0r 20 ml ale nie nandrolonu :>
= = = EKSPERT w DOPiNGu = = =
http://www.sfd.pl/Twoja_chwila_prawdy_III-t346227-s21.html = = = AkTUALNE FOTO = = =
http://www.sfd.pl/Twoja_Chwila_Prawdy_II-t318205-s255.html NoWe FoTo Yo!;]
Inside We all know only the strongest survive...
...
Napisał(a)
a jak sobie rozpisac te prolangatum??? jakl cykl byl by najleprzy???
...
Napisał(a)
ziomus uzupelnij profil.
za krotki staz na takie srodki.
xp-e do tego jakis drugi stack dobra dieta i nic wiecej do szczescia nie trzeba
za krotki staz na takie srodki.
xp-e do tego jakis drugi stack dobra dieta i nic wiecej do szczescia nie trzeba
wydymac caly swiat
...
Napisał(a)
moim zdaniem deki masz za malo i tak naprawde nie ma co z nia zrobic hmmm... wes prolo mete i dorzuc ta deke (co do dawek to sie nie wypowiem bo nie masz profilu)ona za wiele nie da a na przyszlosc nie wiem po co ja odkladac
Jestem ciekaw jaki madry poleca IP bo to straszna lipa
Jestem ciekaw jaki madry poleca IP bo to straszna lipa
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!