...
Napisał(a)
Witam, jestem na redukcji juz prawie meta, ale mam problem. Problem tkwi w dostawcy, mial male problemy i przesylka sie opozni o pare dni, z tego wzgledu od 3 dni zmniejszylem dawke oxy ktora jadlem 40mg dziennie i zmniejszylem na 30 pozniej na 20, a od dzisiaj nie mam nic tak 3 dni jeszcze, mam pytanie czy to bardzo zaburzy moj cykl? dodam tez ze laduje propa i mastera prop 0,75e2d master100e2d ale z tym jest wszystko ok
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Czyli bede zyc?;d nie no zarcik;) teraz powaznie napewno z cyklem bedzie ok? Nie chce koncowki redu spieprzyc no nie moja wina dostawcy tez nie, no ale sie obawiam ze cykl sie negatywnie zaburzy
Zmieniony przez - koksu89 w dniu 2015-05-19 18:33:42
Zmieniony przez - koksu89 w dniu 2015-05-19 18:33:42
...
Napisał(a)
dieta jest kluczem a nie dodatki
a wina twoja najpierw się kompletuje sprzęt a następnie zaczyna cykl
a wina twoja najpierw się kompletuje sprzęt a następnie zaczyna cykl
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
wiem ale nie mial juz na stanie oxy tylko jedna pake i przekonywal mnie ze na czas dostarczy reszte, jak bym nie skompletowal reszty na cykl to by mi reszty tez zabraklo, wiec mysle ze nie moja wina ale mniejsza z tym:) podniosles mnie na duchu ze nie zaburze cyklu:) dzieki heh i mam nadzieje ze tak bedzie. wiem dieta jest i bedzie caly czas dopieta
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!