Witam od jakiegoś czasu po spożyciu lub w trakcie jakiegoś posiłku zaczyna mi się dziwnie robić w żołądku i zbiera mnie na wymioty. Na przykład dzisiaj po treningu wypiłem wodę z miodem oraz odżywkę białkową Ostrowie , ale nie miałem apetytu i za bardzo czasu na przyrządzenie sobie kurczaka z ryżem więc tak tylko przekąsiłem sobie jogurt owocowy i w trakcie jedzenia też mi się to przytrafiło. Czy ma na to jakiś wpływ Ostrowia czy jakieś inne czynniki ? Nie najlepiej również z moim apetytem rano , ale tak raczej u większości to bywa. Jakby co mam 16 lat 190 cm 70 kg więc potrzebuję nabrać masy. Myślę nad kupieniem Apetizera może to coś pomorze. Jak możecie to doradźcie coś z góry dzięki ;)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Nie cały rok temu miałem podobny problem.
Teraz już go nie mam ale w sumie wszystko co próbowałem nie dawało skutków. :(
Kupowałem Dibencozide od Treca na apetyt i nie pomagało. Próbowałem zmienić jadłospis, czas posiłków. Wszystko na nic.
Mój problem różnił się tylko tym, że rano miałem największe problemy z jedzeniem i chęć na wymioty.
Jesteś młody, ja też i wydaje mi się, że ma to związek z dorastaniem, ale pewien nie jestem.
Mi po prostu po pewnym czasie to przeszło. :) Mam nadzieje, że u Ciebie też tak będzie i już nigdy nie wróci. :)
Teraz już go nie mam ale w sumie wszystko co próbowałem nie dawało skutków. :(
Kupowałem Dibencozide od Treca na apetyt i nie pomagało. Próbowałem zmienić jadłospis, czas posiłków. Wszystko na nic.
Mój problem różnił się tylko tym, że rano miałem największe problemy z jedzeniem i chęć na wymioty.
Jesteś młody, ja też i wydaje mi się, że ma to związek z dorastaniem, ale pewien nie jestem.
Mi po prostu po pewnym czasie to przeszło. :) Mam nadzieje, że u Ciebie też tak będzie i już nigdy nie wróci. :)
SHUT UP AND TRAIN !!!
...
Napisał(a)
No u mnie również rano najgorzej jest , ale w ciągu dnia też lepiej nie jest. A czy może mieć na to jakiś wpływ Ostrowia ? bo trochę się nad tym zastanawiam , że może mieć jakiś związek , ale nie wiem.
...
Napisał(a)
rano to kazdy ma problem zeby jesc od razu. Trzeba duzo wody mineralnej pić a na pierwszy posilek najlepiej mleko z musli albo platkami owsianymi. Wchodzi zawsze chetnie
...
Napisał(a)
No nie powiedziałbym, że musli tak łatwo wchodzi. :D zależy dla kogo. Myśle, że najlepiej sie je to co się lubi ale niestety takie jedzenie nie zawsze jest zdrowe i zgodne z odpowiednią dietą. :(
Pytasz czy Ostrowia ma wpływ. Nie wydaje mi się. Wiadomo, odżywki chemiczne to nie to samo co naturalne jedzenie, ale co teraz nie jest chemiczne? W prawie każdym posiłku napakowane chemią jest także nie obwiniał bym tutaj zbytnio suplementów.
Zapomniałem dodać. Jak wypijesz białko i nie masz apetytu to chyba normalne bo generalnie po sporej ilości białka apetyt jest zaspokojony i się już nie chce jeść. Ale to efekt chwilowy.
Zmieniony przez - Hiero w dniu 2013-04-05 15:40:13
Pytasz czy Ostrowia ma wpływ. Nie wydaje mi się. Wiadomo, odżywki chemiczne to nie to samo co naturalne jedzenie, ale co teraz nie jest chemiczne? W prawie każdym posiłku napakowane chemią jest także nie obwiniał bym tutaj zbytnio suplementów.
Zapomniałem dodać. Jak wypijesz białko i nie masz apetytu to chyba normalne bo generalnie po sporej ilości białka apetyt jest zaspokojony i się już nie chce jeść. Ale to efekt chwilowy.
Zmieniony przez - Hiero w dniu 2013-04-05 15:40:13
SHUT UP AND TRAIN !!!
...
Napisał(a)
No a co z tym jak mnie mdli podczas jedzenia ale to jak już trochę więcej zjem , tak samo mam jak pije browary takie nieciekawe uczucie w żołądku i zbiera na wymioty , a kiedyś tak nie miałem...
...
Napisał(a)
Może spróbuj preparatów na żółądek, lub zrób sobie gastroskopie czyli badania żołądka.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!