Szacuny
0
Napisanych postów
64
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
1981
Witam !
Ćwiczę od ok 1,5 roku . Po 3miesącach przygody z kulturystyką zrobiłem sobie diete jadłem 5 posiłków dziennie starając się dostarczyć organizmowi wszystkich potrzebnych składników.
Od 3 miesiecy mam jednak problem ! nie mam kompletnie apetytu ! Kupuje produkty , przygotowuje je ale jak siadam i mam jesć to aż mnie skręca ! Kompletnie nie chce mi się jeść !
Szacuny
431
Napisanych postów
56364
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
184874
urozmaicasz dietę?
waga stoi w miejscu czy coś rusza ?
Jeśłi nie chce Ci się jeść nie pchaj w siebie na siłę
możesz spróbować też z 6 posiłkami a mniejszymi może coś ruszy
Szacuny
0
Napisanych postów
47
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
679
Być może zabrzmi to śmiesznie, ale musisz uruchomić swoją wyobraźnię. Podczas jedzenia wyobraź sobie widok, smak, zapach, a nawet dźwięk, który kojarzy Ci się z Twoją ukochaną potrawą, czymś co uwielbiasz (np. Pizza).
Dlaczego na mysl o soczystej cytrynie w ustach pojawia się więcej śliny? Tutaj sytuacja jest analogiczna, rozkręć w sobie niepochamowany głód.
Szacuny
0
Napisanych postów
147
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1097
Dodaj może jeszcze różnych urozmaiceń do posiłków np. sporo surówki, najlepiej od razu 2 rodzaje, mizerji , i różnych popitek oraz nie nastawiaj się od razu, że nie zjesz...
Szacuny
0
Napisanych postów
147
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1097
Ale łatwiej wchodzi, i chyba lepiej popić i zjeść, niż mniej zjeść a potem pić, pod warunkiem że to picie żeczywiście trochę ułatwi spożywanie posiłków.