Szacuny
0
Napisanych postów
44
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
748
Witam.Mam znowu problem z barkiem.Otóż,nie mam z nim problemu gdy wyciskam na płaskiej sztangą,przy rozpiętkach,ani przy wyciskaniu hantlami na skośnej,problem pojawia sie tylko gdy wyciskam sztangą na skośnej.Coś po prostu przeskakuje.Mam to juz od jakiegos czasu.Do tej pory kontynuowałem trening,ale dzisiaj nadwyrężyłem ścięgna w barku,dokładnie w przednim aktonie.Teraz wystarczy,że chce sie podrapać po plecach to czuje rwący ból własnie w tamtym miejscu.Nie wiem co już zrobić,zamienić te ćwiczenie na jakieś inne czy jest coś co moze mi pomóc żebym mógł je dalej robić.
Szacuny
0
Napisanych postów
44
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
748
Mam jeszcze do was pytanie.Dzisiaj z barkiem bylo juz lepiej moglem normalnie nim ruszac,tylko troche pobolewał.Jednak na treningu nie mogłem zrobic praktycznie zadnego cwiczenia na bica i plecy.Bolało dosć mocno.Podejrzewam lekkie uszkodzenie stożka rotatorów.Oczywiscie jak tylko bede mogl to pojde do lekarza.Pytanie czy ktos mial z was cos podobnego, i ile trwał powrót na siłownie.
Szacuny
0
Napisanych postów
44
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
748
Z mojej opini jest to uszkodzenie małego stopnia,ból jest znośny,mogę swobodnie podnosić rękę,wykonywać krążenia ramion,tylko troche boli.Zobaczę za pare dni.Dzieki za pomoc.