a na pusty żołądek to pijesz? czy się objadasz przed trenem ;d;d
...
Napisał(a)
Ale to by raczej nie mało wtedy wpływu na rewolucje żołądkowe, a raczej na przyswajalność xpanda, tzn. mam na myśli szybkość działania, bo po jakimś czasie i tak się rozkręci.
...
Napisał(a)
Panowie wszystko dokładnie opisałem w 1 poście - co jem i w jakich odstępach czasowych.
Poczytałem trochę na forach zagranicznych i jest sporo osób z tymi samymi problemami przy suplementacji Expanda:/
Poczytałem trochę na forach zagranicznych i jest sporo osób z tymi samymi problemami przy suplementacji Expanda:/
...
Napisał(a)
No więc dzisiaj odstawiłem tego Xpanda i jest lepiej ale dalej nie do końca ok.
Po treningu wypiłem 50g CarboNox'a połykając 5 kapsów TCM'a Olimpu. Po pół godziny białko Elite Whey 1 porcja i po 30 minutach od tego kibel.
Przesrało, ale jest ok -> czuję się jak nowo narodzony ^^
(Przy Xpandzie była tragedia ciągnąca się przez resztę dnia).
Jak uważacie - to dalej ten Xpand, a właściwie jego "resztki" działają w organizmie czy też Carbo się "gryzie" z białkiem bo już sam nie wiem co jest grane.
Po treningu wypiłem 50g CarboNox'a połykając 5 kapsów TCM'a Olimpu. Po pół godziny białko Elite Whey 1 porcja i po 30 minutach od tego kibel.
Przesrało, ale jest ok -> czuję się jak nowo narodzony ^^
(Przy Xpandzie była tragedia ciągnąca się przez resztę dnia).
Jak uważacie - to dalej ten Xpand, a właściwie jego "resztki" działają w organizmie czy też Carbo się "gryzie" z białkiem bo już sam nie wiem co jest grane.
...
Napisał(a)
Ja po carbo+białko mam wieczorem problem, ale chwilowy
. Nijak mi to szkodzi, czyli nic wielkiego. Obserwuj jak będzie dalej, jak coś to daj od razu po trenie węgle a białko 20 min później.

...
Napisał(a)
ja obecnie pije carbo, a po 10-20min bialeczko.
podchodzi mi taki sposob bardzo.
podchodzi mi taki sposob bardzo.
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/
...
Napisał(a)
Od wczoraj wszystko wróciło do normy - wszystko spożywam tak jak zwykle i zero problemów.
I jak mam być szczery to ten Xpand to nic specjalnego - na samym jabłczanie też się super ćwiczy, sporo siły, naprawde niezła pompa,
tylko mniejsze pobudzenie.
Za to samopoczucie po treningu wspaniałe:)
Dlatego zdecydowałem polecieć ten cyklon na samym TCMie, a na następny wybiore ShotGun'a.
Dzięki wszystkim za odzew i rady - zaraz poprzyznaje sogacze:)
I jak mam być szczery to ten Xpand to nic specjalnego - na samym jabłczanie też się super ćwiczy, sporo siły, naprawde niezła pompa,
tylko mniejsze pobudzenie.
Za to samopoczucie po treningu wspaniałe:)
Dlatego zdecydowałem polecieć ten cyklon na samym TCMie, a na następny wybiore ShotGun'a.
Dzięki wszystkim za odzew i rady - zaraz poprzyznaje sogacze:)
...
Napisał(a)
też mam takie odczucia co do Xp. nic specjalnego
Zmieniony przez - adriank165 w dniu 2011-06-04 20:58:54
Zmieniony przez - adriank165 w dniu 2011-06-04 20:58:54
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!