Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Problem :/

temat działu:

Odżywki i suplementy

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 1371

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 187 Wiek 32 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 5430
a na pusty żołądek to pijesz? czy się objadasz przed trenem ;d;d
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 24 Napisanych postów 3369 Wiek 30 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 11510
Ale to by raczej nie mało wtedy wpływu na rewolucje żołądkowe, a raczej na przyswajalność xpanda, tzn. mam na myśli szybkość działania, bo po jakimś czasie i tak się rozkręci.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 0 Wiek 39 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 2582
Panowie wszystko dokładnie opisałem w 1 poście - co jem i w jakich odstępach czasowych.
Poczytałem trochę na forach zagranicznych i jest sporo osób z tymi samymi problemami przy suplementacji Expanda:/
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 123 Napisanych postów 13475 Wiek 34 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 83568
To odstaw, nic na siłe.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 24 Napisanych postów 3369 Wiek 30 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 11510
Właśnie, jak chcesz to możesz oddać, np. w moje ręce

odstaw.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 0 Wiek 39 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 2582
No więc dzisiaj odstawiłem tego Xpanda i jest lepiej ale dalej nie do końca ok.
Po treningu wypiłem 50g CarboNox'a połykając 5 kapsów TCM'a Olimpu. Po pół godziny białko Elite Whey 1 porcja i po 30 minutach od tego kibel.
Przesrało, ale jest ok -> czuję się jak nowo narodzony ^^
(Przy Xpandzie była tragedia ciągnąca się przez resztę dnia).
Jak uważacie - to dalej ten Xpand, a właściwie jego "resztki" działają w organizmie czy też Carbo się "gryzie" z białkiem bo już sam nie wiem co jest grane.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Ja po carbo+białko mam wieczorem problem, ale chwilowy . Nijak mi to szkodzi, czyli nic wielkiego. Obserwuj jak będzie dalej, jak coś to daj od razu po trenie węgle a białko 20 min później.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
TomQ-MAG Fizjoterapeuta Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 12449 Napisanych postów 161900 Wiek 36 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 1240296
ja obecnie pije carbo, a po 10-20min bialeczko.
podchodzi mi taki sposob bardzo.

Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/ 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Od wczoraj wszystko wróciło do normy - wszystko spożywam tak jak zwykle i zero problemów.
I jak mam być szczery to ten Xpand to nic specjalnego - na samym jabłczanie też się super ćwiczy, sporo siły, naprawde niezła pompa,
tylko mniejsze pobudzenie.
Za to samopoczucie po treningu wspaniałe:)
Dlatego zdecydowałem polecieć ten cyklon na samym TCMie, a na następny wybiore ShotGun'a.
Dzięki wszystkim za odzew i rady - zaraz poprzyznaje sogacze:)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 187 Wiek 32 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 5430
też mam takie odczucia co do Xp. nic specjalnego

Zmieniony przez - adriank165 w dniu 2011-06-04 20:58:54
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Odżywka na mase

Następny temat

robota i silka + suple

Spalanie
Polecane artykuły