Mam takie pytanie do was czy jest to normalne żeby przez rok ćwiczenia w bicepsie przybyło mi 1-2cm :/.Nie wiem czym to może być spowodowane fakt ze jakiejś specjalnej diety nie stosuje ani odżywek ale to i tak chyba nie normalne.Biceps ćwiczę 1 lub niekiedy 2 razy w tygodniu razem z tricepsem wykonuje 4 ćwiczenia na biceps i 4 na triceps,wszystko 4x8 powt.Na biceps robie modlitewnik,uginanie ramion podchwytem,uginanie ramion nachwytem i sztangietkami stojąc.Co należało by zmienić albo dodać ? :) Pozdrawiam
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Zmniejszyć ilość ćwiczeń na biceps i triceps. Napisz jak długo ćwiczysz.
....::::I CaN ReaD YouR MinD::::....
....::::OpeN YouR MinD AnD DrEaM WitH Me....YoU MusT FiGhT FoR YouR FrEeDoM iF YoU WanT Be FreE....
...
Napisał(a)
dieta, regeneracja - PODSTAWA
sila bica duzo urosla ? ile masz w obwodzie bicepsa ?
sila bica duzo urosla ? ile masz w obwodzie bicepsa ?
^ Faceci rodzą się piekni, kobiety muszą się malować ;d ^
...
Napisał(a)
Wykonujesz 16 seri na biceps i triceps to o 2 razy za dużo niż pownieneś wykonywać... Możliwe że sie przetrenowałeś... Zrób sobie odpoczynek tydzień a najlepiej dwa a potem zacznij ćwiczyc po 8 seri na biceps i 8 na triceps. Zmień ilość powtórzeń np do 10 i co 4 tygodnie zmieniaj ćwiczenia.
kurczak, ryz i kreatyna zrobi z ciebei sku.rwy.syna
...
Napisał(a)
Ok sprobujemy zobaczymy :)dzięki za rady.Ciężko jest mi sie zabrać do diety a to w sumie by było najważniejsze jeśli macie jakieś fajne ułożone diety to wklejcie :)
...
Napisał(a)
Tak klatę i na siłę to sie cos tam rusza :P na klatę co mieśiąc średnio 2kg więcej.Obwód w bicepsie to 30 po napięciu 33 :)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!