Cwicze od 4 miesiecy. Przez ten czas ciagle robilem treningi na mase, przytylem 10kg w lapie poszlo 4 cm jestem calkiem zadowolony z efektow. Niestety urusl mi troszke brzuch wiec chce go zgubic. Jestem dosc chudy jedynie na tym brzuchu mam troche tluszczu. Czy wystarczy jesli zaczne robic A6W i aeroby czy musze tez zmienic trening na typowy trening na rzezbe???
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
rób dalej mase
wiem co mowie,nie warto robic redukcji po 4 miesiacach, pocwic jeszcze conajmiej 6 i wtedy sie tnij przynajmniej bedziesz mial jakies miesnie po tej redukcji,a jak schudnac czytaj w dziale odzywianie posty podwieszone

zyc szybko umierac mlodo i h**...ON
"Popatrzcie tylko na wypowiedzi Samowara to jest jakis spamer!
Zawsze daje tylko te ""a wypowiedzi zadnej!"
...
Napisał(a)
siemaSZiom. Nie odpuszczaj treningów na masę i dorzuć aeroby 30-40 min odrazu po treningu. Pozdrawiam
...
Napisał(a)
Ale ja chce zgubic troche brzucha jest lato wiec niechce paradowac z wielkim sadlem. Uwazasz ze wystarczy jesli zmiejsze ilosc kalori i dalej bede kontynuowal mase a moge dla lepszego efektu robic A6W??
...
Napisał(a)
cwicz brzuch, aeroby po treningu i tyle, jezeli zapotzrebowanie masz pod siebie dobrze wyliczone to na twoim miejscu bym niezmienial, a przynajlmniej lepiej sprubowac najpierw aerobow i intensywniejszego treningu brzucha a kiedy to nieposkutkuje to lekko uciac kalorie
...
Napisał(a)
Dzieki za odpowiedzi. Bede dalej robil mase i dorzuce 3x w tygodniu aeroby po 30 min i zobacze jake to da efekty.
Zmieniony przez - siemaSZiom w dniu 2005-07-11 12:49:12
Zmieniony przez - siemaSZiom w dniu 2005-07-11 12:49:12
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!