SFD - po prostu najlepsze ceny! RABATY DO 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Problem...

temat działu:

Odżywki i suplementy

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 1994

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 118 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 741
pomoze ktos?? ;d

Zmieniony przez - palimarnyy w dniu 2012-02-22 00:02:44
...
Napisał(a)
Remik7 Ćpaj Sport
Ekspert
Szacuny 710 Napisanych postów 34672 Wiek 36 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 254711
ja bym nie odstawiał xpanda z powodu częstego sikania
...
Napisał(a)
Początkujący
ale mialem noc !
nie moglem zasnac chyba przez 4h bania mnie bolala i teraz czuje sie taki jakby pelny najedzony brak apetytu wogole nie wiem wydaje mi sie ze to przez xpanda.
dodam ze to moja pierwsza przedtreningowka byla.
i tez co dziwne na treningu wczoraj nie mialem jakgdyby takiej ogromnej sily pobudzenia jedynie pompa nic wiecej. czulem sie tak jakbym nie bral nic tylko mowie pompa byla jakas tam. a noca nie moglem spac i glowa bolala wiec nie wiem. wszystko nie trzyma sie kupy
w sumie moze kofeina zawarta w xpandzie tak na mnie podzialala ale az tak mocno ze nie moge spac przez 4h a trening mialem o 17.?
maskra i wogole nie mam teraz apetytu nic.
nie wiem czy brac dzis przed treningiem tego xpanda i zobaczyc jak bd czy odstawic go...
...
Napisał(a)
TomQ-MAG Fizjoterapeuta Moderator
Ekspert
Szacuny 12168 Napisanych postów 162300 Wiek 37 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1243557
odstaw lub wez pol porcji

Współpraca treningowo-dietetyczna,
prowadzenie on-line,
kontakt [email protected]

...
Napisał(a)
Początkujący
dobra wezme pol i zobacze jak bd. a jeszcze jedno czy kreatyna obniza apetyt ??? bo na mono az tak nie mialem. dodam ze jade na cyklu xpand +cm3 wiec moze to przez jablczan brak apetytu?
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 117 Napisanych postów 13475 Wiek 36 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 83568
pierwsze słysze
...
Napisał(a)
TomQ-MAG Fizjoterapeuta Moderator
Ekspert
Szacuny 12168 Napisanych postów 162300 Wiek 37 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1243557
od kreatyny raczej nie.
moze wina xp, ale tez za mocny on nie jest.

jak cos ci niesluzy to odstaw

Współpraca treningowo-dietetyczna,
prowadzenie on-line,
kontakt [email protected]

...
Napisał(a)
Początkujący
no wlasnie to jest dla mnie dziwne mega! bo na treningu az tak nie mialem pobudzenia czy sily duzej jedyne co mialem to pompe mega. a w domu taki zjazd mega haha jak bog wie po czym. w sumie to moze przez to ze pierwszy kontakt z przedtreningowka. dzieki panowie za porady wezme jeszcze dzis i dam znac co i jak ! : )
...
Napisał(a)
Początkujący
panowie wszystko jest ok tylko martwi mnie jedno -bezsennosc. wczoraj znow nie moglem spac przez 3h od polozenia sie... co moze byc tego powodem? dawkowanie mam nastepujace: DT 5g rano cm3, 20g xpand przed tr. 5g cm3 po tr. DNT 5g cm3 rano
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 117 Napisanych postów 13475 Wiek 36 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 83568
o ktorej wziales Xpanda a o ktorej poszedłes spac?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Nitrobolic extreme with l-norvaline ??

Następny temat

Complete Workout Support od SFD <--juz nie bedzie? Cos zamiast tego.

Shoty
Polecane artykuły