Witam mam wielka prośbe .. spedziłem juz pare h na forum poszukujac odpowiedniego treningu dlam nie i nie oge sie wogole na nic zdecydowac :D Mam 21 lat ok 3 lat starzu lecz z przerwami ... 179cm wzrostu i 93 kilo wagi.. troche otluczony brzuch i posladki ... I teraz nie wiem czy robic trening na mase lecz dorzucic aeroby czy moze FBW czy moze wogole cos innego prosze o jakies rady.. z góry dzieki i pozdRRawiam!
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
rób trening na mase....4x8-10p ..do tego bieganie...ewentualnie jazda na rowerze...ale lepsze bieganie
...
Napisał(a)
A przeszkadza Ci ten tłuszcz??? i czy proporcje poza tym tłuszczem Ci odpowiadaja? przecież to zależy od Ciebie. jak chcesz tłuszcz zgudiś, to dieta redukcyjna i aeroby, jak chcesz mięśnia więcej, to na mase jedziesz... sam określasz o co Ci chodzi
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!