Jest liderem w tym dzialeSzacuny
11102
Napisanych postów
51196
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
Mam 21 lat i interesuje mnie wyłącznie zrzucenie około 10 kilogramów jeżeli jest to możliwe (mam 187 cm. wzrostu i waze 90 kg.)
Obecnie mój trening wygląda następująco: codziennie wieczorem biegam dystans ok. 2 km, 3 razy w tygodniu ćwiczę mięśnie:
około
60 pompek
60 brzuszków
70 przysiadów
200 ćwiczenia na uda i pośladki (nie wiem jak je nazwać - podnoszenie nogi bokiem?)
Czego mi brakuje w tym treningu, bardzo interesuje mnie rzezba klatki piersiowej, czy ktos mógłby mi pomóc ?
Szacuny
4
Napisanych postów
195
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
2457
chcesz tylko schudnac? czy zrzucic tłuszczyk i nabrac rzeżby? bo jak tylko schudnac to silownia nie jest ci potrzebna, aeroby(bieganie, rower, steper)-+ dieta , duzo wody waga napewno spadnie.Pozdrawiam.
Szacuny
6
Napisanych postów
1082
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
28663
Co do zrzucenia zbednych kilogramow to proponuje :
- bieganie,
- brzuszki,
- jazda na rowerze.
A co do rzezby klatki piersiowej:
- najlepiej wyciskania sztangi/sztangielek + rozpietki ( o ile posiadasz oczywiscie sztange lub hantle,
- jezeli nie posiadasz sztangi lub sztangielek pozostaje robienie pompek.
Szacuny
4
Napisanych postów
1078
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
5820
Anrzej,zrozum że bez siłowni mało osiągniesz..możesz tam sobie popykać w domu...schudniesz napewno,ale o tym żeby być "większy",czy się wyrzeżbić,tak właściwie zapomnij.
Szacuny
6
Napisanych postów
1082
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
28663
Andrzej - jesli posiadasz 2 hantelki to mozesz wykonywac cwiczenia nie tylko na miesnie klatki piersiowej, ale na wszystkie partie miesniowe ( nawet na nogi ). Ale skoro tak sie uparles na klatke to polecam:
- wyciskanie hantli na laweczce plaskiej,
- wyciskanie hantli na laweczce ukosnej ( o ile dysponujesz ),
- rozpietki,
- przenoszenie sztangielki za glowe.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
11102
Napisanych postów
51196
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
Pięknie to brzmi, ale nie mam pojęcia co te wszystkie nazwy znaczą, jestem kompletnym laikiem w tych sprawach, takze jezelli ktos moze mi wytlumaczyc co oznaczaje te terminy bylbym wdzieczny. Nie uparlem sie tylko na klate, takze jak znasz jeszcze jakies cwiczenia np. na nogi to czekam.