...
...
Napisał(a)
Witam. Niewiem czy to dobre miejsce na tego typu tematy ,ale napisze. A więc mam problem jestem w ostatniej klasie zawodówki obleje egzamin zawodowy napewno więc co za tym idzie bede bez zawodu tylko po zawodowce jakoś :( I pytanie mam szanse isć na policjanta bez wykształcenia ? czy wogole nie da rady ,bo po znajomosciach przyjmuja ? ;<
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!
16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
99% do prewencji, nawet jak bys miał tytuł profesora to do prewencji. Policja to Policja, jak masz wyzsze to tylko 2 pkt chyba dodają, nie wiem jak to teraz czy sie nic nie zmieniło
nie o to chodzi,
idąc z profesorem do policji idziesz do policji(a ze zaczynasz od prewencji to swoją drogą)
natomiast idąc z zawodowym do policji mozesz iśc tylko do oddziałów prewenecji(nic poza tym)
Wezmą na prewencje jeśli się zaprezentuje poziom odpowiedni do pełnienia służby w prewencji. Np. jak ma się odpowiednie wymiary 185cm+ , 95kg, ogłada i wykształcenie podstawowe to jest kandydat w sam raz na prewencje.
bzdura do potęgi n-tej.
Jak się nie ma wykształcenia to trzeba naganiać innymi rzeczami,same waruki fizyczne nic Ci nie dadzą.
nie o to chodzi,
idąc z profesorem do policji idziesz do policji(a ze zaczynasz od prewencji to swoją drogą)
natomiast idąc z zawodowym do policji mozesz iśc tylko do oddziałów prewenecji(nic poza tym)
Wezmą na prewencje jeśli się zaprezentuje poziom odpowiedni do pełnienia służby w prewencji. Np. jak ma się odpowiednie wymiary 185cm+ , 95kg, ogłada i wykształcenie podstawowe to jest kandydat w sam raz na prewencje.
bzdura do potęgi n-tej.
Jak się nie ma wykształcenia to trzeba naganiać innymi rzeczami,same waruki fizyczne nic Ci nie dadzą.
"Będąc na diecie najważniejsze jest, by wieczorem zasnąć, zanim się zechce żreć"
...
Napisał(a)
zrób sobie srednie uzupelniające i wtedy sie staraj, sredniego wykształcenia naprawde nie jest problem zdobyc
tylko po tym co tu wypisujesz obawiam sie ze sie nie nadajesz
obecnie 8% osob przechodzi Multiselect (najtrudniejszy etap rekrutacji do Policji)
tylko po tym co tu wypisujesz obawiam sie ze sie nie nadajesz
obecnie 8% osob przechodzi Multiselect (najtrudniejszy etap rekrutacji do Policji)
...
Napisał(a)
ciekawe jak srednie zrobie , skoro do technikum nie przyjma mnie... Ten test to pytania tak ?
...
...
Napisał(a)
jest możliwość. Jeśli masz szczególne zdolności, kursy itd to komendant wojewódzki może udzielić zgodę. Ale wątpię na tylu kandydatów.
Myślisz ze jesli w zawodówce nie możesz zabrać sie za naukę to na szkółce nagle zostaniesz orłem?
Myślisz ze jesli w zawodówce nie możesz zabrać sie za naukę to na szkółce nagle zostaniesz orłem?
...
Napisał(a)
wystarczy prywatne jakies srednie uzupelniajace, przeciez tam sie chyba placi tylko i sie zdaje, matury miec nie musisz, no ale jak masz słabe ambicje to takich osob w firmie nie potrzebują niestety.
A co do szkółki to orłem nie musi byc, na szkółke idzie sie zaraz po zdaniu testów i załapaniu się na tzw. nabór.
Szkółkę rozpoczyna się juz po ślubowaniu z odzaką i legitymacją służbową
A co do szkółki to orłem nie musi byc, na szkółke idzie sie zaraz po zdaniu testów i załapaniu się na tzw. nabór.
Szkółkę rozpoczyna się juz po ślubowaniu z odzaką i legitymacją służbową

...
Napisał(a)
Żeby pracować w policji potrzebne jest co najmniej średnie wykształcenie. Jak wspomniano powyżej, tylko w wyjątkowych okolicznościach komendant może wyrazić zgodę na pobór do służby osoby, która nie ma matury. Ty taką wyjątkową okolicznością zapewne nie jesteś.
...
Napisał(a)
j/w
tylko ze ten wyjątek jak nie ma sie sredniego, a matura nie jest naprawde potrzebna do dostania sie do Policji
tylko ze ten wyjątek jak nie ma sie sredniego, a matura nie jest naprawde potrzebna do dostania sie do Policji
...
Napisał(a)
no i co ważne bez średniego to tylko do oddziałów prewencji 

"Będąc na diecie najważniejsze jest, by wieczorem zasnąć, zanim się zechce żreć"
...
Napisał(a)
99% do prewencji, nawet jak bys miał tytuł profesora to do prewencji. Policja to Policja, jak masz wyzsze to tylko 2 pkt chyba dodają, nie wiem jak to teraz czy sie nic nie zmieniło
...
Napisał(a)
najpierw poczytaj a potem strzelaj z punktami
dla mnie temat został wyczerpany, więcej info w dziale policyjnym

dla mnie temat został wyczerpany, więcej info w dziale policyjnym
...
Napisał(a)
Zawsze można próbować dostać się do prewencji, tak jak w poprzednich postach wspomniano.
Teraz tak jest, że do policji ciągnie masa wykształciuchów, a pijakom nie ma kto wpi****lić, więc przy odrobinie szczęścia prewencja może styknąć.
Teraz tak jest, że do policji ciągnie masa wykształciuchów, a pijakom nie ma kto wpi****lić, więc przy odrobinie szczęścia prewencja może styknąć.
Następny temat
Koszulka z japońskim nadrukiem?
Polecane artykuły