Witam. Jako mezomorfik obliczyłem moje BMR na 3168kcal. Niestety bardzo trudno mi to utrzymać przez pracę 3-zmianową. Waga 68-70kg przy wzroście 178cm. Dieta która w sumie mogłaby siętak nie nazywać to głównie ryż czy kasza jaglana. Wspomagam się również białkiem Olimp Whey Protein Complex 100% (2 razy dziennie) oraz węglami Gan Bolic 6000 po treningu. Ćwiczę 5 dni w tygodniu (wszystkie partie ciała). Przez pracę 3-zmianową nie mam uregulowanego dnia do tego wychodzi czas na siłownię, dziewczynę i sen z czego mało czasu pozostaje na przygotowywanie posiłków stąd taka marna dieta.
Co w tym zmienić/dodać? Prostym i szybkim sposobem.
Co do wspomagania proszkami... Lepszym wyborem byłaby zamiana na jeden shake z białkiem i na dwa węglowodanowe?
Daję zrzut dzisiejszych posiłków dnia na drugiej zmianie. Podobnie to wygląda na innych zmianach, lecz zmieniają się godziny przyjmowania posiłku.
Dodam, że mój staż na siłowni to cały rok. Za jedzenie większej ilości wziąłem się niedawno a jedyny dodatek do diety to było białko sojowe 50g dziennie przez 2 miesiące (październik, listopad). Oraz za mną jeden cykl kreatynowy monohydrat 100 tabsów (koniec listopad i grudzień). Chciałbym mieć dobrze rozpisane wartości odżywcze zanim zacznę kolejny.
Zmieniony przez - kajoj216 w dniu 2016-01-28 01:33:43
Co w tym zmienić/dodać? Prostym i szybkim sposobem.
Co do wspomagania proszkami... Lepszym wyborem byłaby zamiana na jeden shake z białkiem i na dwa węglowodanowe?
Daję zrzut dzisiejszych posiłków dnia na drugiej zmianie. Podobnie to wygląda na innych zmianach, lecz zmieniają się godziny przyjmowania posiłku.
Dodam, że mój staż na siłowni to cały rok. Za jedzenie większej ilości wziąłem się niedawno a jedyny dodatek do diety to było białko sojowe 50g dziennie przez 2 miesiące (październik, listopad). Oraz za mną jeden cykl kreatynowy monohydrat 100 tabsów (koniec listopad i grudzień). Chciałbym mieć dobrze rozpisane wartości odżywcze zanim zacznę kolejny.

Zmieniony przez - kajoj216 w dniu 2016-01-28 01:33:43