Nie bedzie (jeszcze) dokladnie o jadlospisie i diecie a raczej ogolne zalozenia i kilka pytan. Mam 182 cm wzrostu, waze aktualnie (po udanym urlopie ) 98kg, wczesniej bylo okolo 94kg. Po pierwsze pracuje w godzinach 13-22, prace mam fizyczna, nie jest bardzo ciezka ale praktycznie caly dzien w ruchu, i nie mam dostepu do kuchni ani mikrofali. Silowania to tez pewien problem, myslalem o porannym bieganiu + moze do tego jakies brzuszki itp? Wprowadzilem juz pewne zmiany w jadlospisie, zamiast 4 podowjnych kanapek w pracy ograniczylem sie do 2 + 2 batony proteinowe ( 272 kcal, tłusz 8.3g w tym saturated 3g, weglowodany 36.8g w tym 1.3 cukrow, 17.3 protein ).
Czy mleko z musli + jakies dodatki typu slonecznik dynia itp do tego oczywiscie kawa na sniadanie (okolo 8 rana) , nastepnie troche biegania lub wspomnianych juz brzuszkow, przed wyjsciem do pracy ( 11-12 ) ryz z kurczakiem, lub jakims gulaszem, moze ryba, w pracy o 16 kanapka, pomaran + baton, to samo w pracy o 19, po poworcie z pracy juz nic ma prawo dac jakies rezultaty?
Czy mleko z musli + jakies dodatki typu slonecznik dynia itp do tego oczywiscie kawa na sniadanie (okolo 8 rana) , nastepnie troche biegania lub wspomnianych juz brzuszkow, przed wyjsciem do pracy ( 11-12 ) ryz z kurczakiem, lub jakims gulaszem, moze ryba, w pracy o 16 kanapka, pomaran + baton, to samo w pracy o 19, po poworcie z pracy juz nic ma prawo dac jakies rezultaty?
Krzysztof Piekarz