do kazdej tab mety biore hepatil, dawka mety to caly czas 1 tab rano 10mg/tab, po posiłku i druga po obiedzie
...
Napisał(a)
Witam mam mały problem, od 3 dni zauwazylem ze mam jakby powiększony dół brzucha góra mięśnie wszystko jak bylo a dół taki nadmuchany wydęty czy nie wiem jak to opisać, 4 tydzien mety i enanu, zadnych bólów brzucha ani zadnych skutków nie odczuwam tylko drazni odstający brzuch, jakies pomysły jak to zlikwidować ?
do kazdej tab mety biore hepatil, dawka mety to caly czas 1 tab rano 10mg/tab, po posiłku i druga po obiedzie
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
W którym dokładnie miejscu ? Wstaw zdjęcie
TRENINGI KATOWICE
KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
https://zapodaj.net/7bcf7b83ab129.jpg.html tutaj widać, zdj słabej jakosci i lekko napięty brzuch jest na zdjęciu zeby dobrze bylo widac, jak to zlikwidowac? zmienic hepatil na esseliv i dodać espumisan do kazdego posiłku np i cos jak sanprobi ?
bo nie bede kłamał ze juz nerwy mi coraz bardziej puszczają jak pomysle o tym brzuchu...
bo nie bede kłamał ze juz nerwy mi coraz bardziej puszczają jak pomysle o tym brzuchu...
...
Napisał(a)
ja chyba spytalem o to jak pozbyc sie tego powiekszonego brzucha a nie o opinie ze za wczesnie na kox.. inni zaczynali od koxu jak mieli 18 lat i 0 podstaw i zyja do tej pory wiec nie uwazam ze w moim wieku jest za wczesnie zwłaszcza ze podjąłem decyzje o degradacji zdrowia na koszt jak najwiekszej muskulatury świadomie nikt mi soków nie wpychał. pomoze ktos czy nie ?
...
Napisał(a)
nie wygląda to jakoś niepokojąco
pewnie podjadłeś na swięta
jak większość i gdzieś to musi się upchnąć
pewnie podjadłeś na swięta

jak większość i gdzieś to musi się upchnąć
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
chociaż jeden normalny człowiek który nie dopierdziela sie bo młody chce coś osiągnac i zaczyna kox zamiast ladowac setki w odzywki ktore sa chyba największym zdzierstwem tych czasów jak mówił Ś.P Rich Piana... nie wiem lodzianin skad jestes bo gdybys mieszkal blizej bym Ci po cyklu postawil flaszke.
co do świąt to raczej jak ciasta itd nie jadłem praktycznie wgl, jedyne z mniej " zdrowych " były pierogi i kluski z makiem.
co do świąt to raczej jak ciasta itd nie jadłem praktycznie wgl, jedyne z mniej " zdrowych " były pierogi i kluski z makiem.
...
Napisał(a)
wrócisz do normalnego zżarcia pokręcisz aero i zejdzie
...
Napisał(a)
a czy istnieje szansa ze po skonczeniu mety ( dalej bedzie jeszcze po mecie 2 miesiace leciał enan e5d. ) zejdzie po częsci woda czy raczej bedzie razem testosteron jeszcze ją troche wciągał?
...
Napisał(a)
Powinna zmniejszyć się po zakończeniu mety ja jak szamie metę to czasem tez podlewa woda jak diety nie dopilnuje
...
Napisał(a)
Zbadaj jeszcze E2 moze jest w kosmosie
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Czy cukrzyk moze wykorzystać fakt brania.insuliny przy masie?
Następny temat