Mam 23 lata, i Jestem aktualnie na cyklu z PH "revenge" W zasazdzie 5 dzien cyklu a mam strasznie niskie libido, retencja wydaje mi si eze jest spora. Kiedyś jechałem na prolce, później na trenadrolu i to samo. Niskie libido na cyklu a wysokie poza cyklem czyli na codzien. Nie wiem czym to może być spowodowane. Macie może jakieś pomysły ?
...
Napisał(a)
Witam !
Mam 23 lata, i Jestem aktualnie na cyklu z PH "revenge" W zasazdzie 5 dzien cyklu a mam strasznie niskie libido, retencja wydaje mi si eze jest spora. Kiedyś jechałem na prolce, później na trenadrolu i to samo. Niskie libido na cyklu a wysokie poza cyklem czyli na codzien. Nie wiem czym to może być spowodowane. Macie może jakieś pomysły ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
jesz wynalazki to trzeba cierpieć 

TRENINGI KATOWICE
KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
Sa rozne opinie ja z cyklu 2puchy mega h zrobilem bardzo dobry uzytek, i jestem mega zadowolony.Fakrt niektore ph to straszny syf jak np. mdrol ale oral turinabol w formie ph jak sam zwyklu oral turin jest naprawde ok.
...
Napisał(a)
Niby syf a trenadrol dał mi większe przyrosty niż testosteron prolongatum. Tak samo na prolce miałem niskie libido, tak wiec nie ma co zganiać winy na PH
...
Napisał(a)
Dupa a nie wynalazki na prolce mial to samo a nie tylko na ph. Ja mam to samo jak ty na cyklu slabe po cyklu sila czyli tak jak przed cyklem normalnie. I nikt nie umie sesnownie odpowiedziec na to pytanie bo jest malo takich ludzi jak my :/ Im pala stoi na cyklu jak szalona.
...
Napisał(a)
zbadac prolaktyne, estrogen , LH i FSH , bo w tych hormonach znajdzicie odpowiedz
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!