...
Napisał(a)
Nie wiem jaką odżywke wybrać na dobrą pompe podczas treningu... nitrobolon i AAKG są dla mnie zbyt drogie. Tauryna może być?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
tauryna zadnej pompy nie da...niestety musisz szukac w aakg cos...
Sky is the limit!
http://www.sfd.pl/Indywidualne_Sporty_Ogólnorozwojowe-f101.html zapraszam
...
Napisał(a)
a ja znam o wiele tańszy sposób...
mianowicie: porządny posiłek przedtreningowy (bogaty w białko) + bardzo dobra technika wykonywanych ćwiczeń - pompa gwarantowana
mianowicie: porządny posiłek przedtreningowy (bogaty w białko) + bardzo dobra technika wykonywanych ćwiczeń - pompa gwarantowana
...
Napisał(a)
Jw.
, a jak pompa będzie niezadowalająca, to skróc przerwę pomiędzy seriami.

Specjalista w dziale "Odżywki i suplementy"
9 kg czystej masy mięśniowej w 2 tygodnie - allegrowicze nie wierzcie w takie bzdury
...
Napisał(a)
dokładnie
i nie ma uja we wsi, żebyś mógł się dokładnie umyć po treningu (taka pompa i ból)
i nie ma uja we wsi, żebyś mógł się dokładnie umyć po treningu (taka pompa i ból)

...
Napisał(a)
Tak jak koledzy napisali !! Obiema rekami sie pod tym podpisuje. A jezeli bedzie Ci dalej zamalo to zakup sobie Cell Pumpa 665g na cykl Ci starczy bo widac ze jestes poczatkujacym. Pozdro
...
Napisał(a)
Skoro nie masz kasy spróbuj Zwyklej kawy rozpuszczaplnej 2-4 łyzeczki i tez bbedziesz miec fajna pompe.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!