Witam. 21.01.19r. miałem operacje ślinianki.Przez około jeszcze 3 tyg nie mogę się ruszać (oszczędzający tryb życia). Aktywność zerowa a jestem na redukcji i tutaj mam pytanie.Jeżeli nadal chcę redukować (PPM 2172kcal) mogę zjadać 1700kcal?I drugie ważne pytanie, jak rozłożyć makro.Pozdrawiam.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Bez treningu siłowego redukcja nie ma najmniejszego sensu. Na okres 2 tygodni wchodzisz na zerowy bilans kcal i dopiero po powrocie do aktywności wchodzisz na redukcję. Wiesz czym jest wartość PPM? Polecam poczytać.
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
1,5 -2 g białka , 1-1,5g tluszczy i reszta z węglowodanów
TRENINGI KATOWICE
KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
Makroskładniki zostają podobnie. Jedynie zwiększasz węglowodany, ew. tłuszcze do bilansu zerowego. Wychodzi z redukcji.
...
Napisał(a)
Niestety nie mogę trzymać zerowego bilansu, muszę redukować a dzisiaj usłyszałem że przerwę od siłowni będę musiał zrobić na 1.5 miesiąca.
...
Napisał(a)
W ten sposób sylwetki nie zmienisz. Pewnych podstaw nie ominiesz.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Mini-cut
Następny temat