W załączniku wysłałem ss z aplikacji do śledzenia postępów, czy takie dobór i rozkład ćwiczeń ma sens czy trzeba coś zmienić? Nóg i brzucha nie ma celowo, nóg robic nie mogę, brzuch zacznę robić w raczej nieodleglej przyszlosci ale narazie wolę sie skupić na innych partiach. Celem jest masa.
1 RM jest obliczany automatycznie, nie był wpisywany przeze mnie.
W takim wydaniu plan 2x w tygodniu, raz w tygodniu robię w domu wszystko co dam rade zrobić bez sprzętu samymi hantlami, wtedy na np na klatę zamiast wyciskania lecą pompki.
Oprócz tego, żeby nie zakładać drugiego tematu chciałbym też spytać o przyczyny pewnego zjawiska, mianowicie prawa część mojej klatki jest słabiej rozwinięta od lewej, pomimo używania jedynie sztangielek i zwracania uwagi na technikę. Czym może być to spowodowane? Bo różnica jest widoczna.
Z góry dziękuję
Zmieniony przez - Soldier12 w dniu 2025-03-15 14:01:41
Zmieniony przez - Soldier12 w dniu 2025-03-18 23:18:59
1 RM jest obliczany automatycznie, nie był wpisywany przeze mnie.
W takim wydaniu plan 2x w tygodniu, raz w tygodniu robię w domu wszystko co dam rade zrobić bez sprzętu samymi hantlami, wtedy na np na klatę zamiast wyciskania lecą pompki.
Oprócz tego, żeby nie zakładać drugiego tematu chciałbym też spytać o przyczyny pewnego zjawiska, mianowicie prawa część mojej klatki jest słabiej rozwinięta od lewej, pomimo używania jedynie sztangielek i zwracania uwagi na technikę. Czym może być to spowodowane? Bo różnica jest widoczna.
Z góry dziękuję

Zmieniony przez - Soldier12 w dniu 2025-03-15 14:01:41
Zmieniony przez - Soldier12 w dniu 2025-03-18 23:18:59